Stilfuld Dagens Baby Charlotte Combo Changer

At have en baby er en unik oplevelse, der ikke kan beskrives i ord. Men tiden efter denne oplevelse kan let beskrives som trættende og overraskende mindre sjovt end forventet. Alligevel er der nogle måder at gøre det lettere. Først og fremmest skal du være forberedt med et hyggeligt børnehave til det nyfødte barn.

En af de vigtigste ting i børnehaven, ud over barneseng, er skiftbordet. Du skal være forsigtig, når du vælger baby møbler, fordi det ikke kun er nødvendigt at være sød og sjov, men du skal også tage hensyn til funktionaliteten. De skal have masser af lagerplads til alle de små klæder og forsyninger. Dagens Baby Charlotte Combo Changer ville være et perfekt valg til enhver børnehave, uanset stilen i de andre møbler stykker.

MoreINSPIRATION
  • Sorelle Wien Crib og Changer
  • Den Multifunktionelle Møbelsamling tilbyder kun det bedste for dig og din baby
  • Sorelle Tuscany 4 i 1 Cabriolet Crib og Changer Combo

Det har en to-tier design og det er lavet af høj kvalitet birk træ og hårdttræ. Dette særlige materiale er kendt for sin styrke og holdbarhed, så det er en mindre ting at bekymre sig om. Det har også en fin tekstur. Arket har også tre store skuffer, perfekt til opbevaring af klæder.

Der er en anden lille skuffe og et opbevaringsrum med en justerbar hylde til andre ting som forsyninger og alt andet du måske har brug for. Alle skuffer er 7 "dybe og de overordnede dimensioner af dette stykke er 52" x 19 "x 34". Den fås i sort, kirsebær, naturlig og egetræ, og andre matchende stykker er også tilgængelige for 380 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar