Atria Wooden Highboard med døre

Enkelt og elegant, dette møbel ville gøre en vidunderlig tilføjelse til stuen eller medieværelset. Det ligner et medieopbevaringsskab, men det er faktisk mere overraskende end det. Atria highboard blev designet af Gonzalo De Salas, og det er en del af Atria Collection. Det er et træhøjbræt med døre, og det har et simpelt og smukt design. Atria-enheden har to volumener. Der er en kompakt enhed på bunden, der præsenterer to indre rum med døre, der åbner for at afsløre fire opbevaringsrum med en hylde imellem.

På toppen af ​​disse er der også fire skuffer, som yderligere giver mere lagerplads. Den anden mængde sidder oven på denne på to små træben. Det andet volumen ser ud til at ligne en tv-formet enhed. Men i stedet for at åbne dørene for at afsløre endnu mere lagerplads. Denne enhed har 6 interne hylder adskilt i midten.

MoreINSPIRATION
  • Træophænget håndvask enhed af GSG Keramisk Design
  • The Panama Leather Highboard af M. & D. Riva
  • Moderne hvid underholdningsenhed

Han Atria-enhed er en af ​​de mest kompakte og elegante lagringsenheder, du kan finde. Det er elegant og elegant og det giver masser af lagerplads. Det ville være en vidunderlig tilføjelse i spisestuen, og du kunne bruge den til at gemme alt fra glas og flasker til forsyninger og små tilbehør. Det kan også være nyttigt i stuen, men det ville være lidt forvirrende på grund af dets lighed med en tv-konsol. Den mørke finish og det enkle, men elegante design gør det til et meget alsidigt og meget smukt møbel, perfekt til næsten enhver form for indretning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar