Den moderne og funktionelle Castlecrag Residence i Australien

Denne moderne skønhed er en privat bolig beliggende i Sydney, Australien. Det er et arkitektonisk mesterværk, og det blev designet af CplusC Architectural Workshop. Det er beliggende i Castlecrag-kvarteret, der også gav navnet på projektet.

Boligen blev designet til at udnytte sin placering, men også at tilbyde kun det bedste med hensyn til komfort og funktionalitet. Visuelt er huset ret imponerende. Den udvendige form og design er enkle men komplekse. Huset har en række geometriske former, der skærer og arbejder sammen for at danne dette moderne mesterværk. Der er mange arkitektoniske og design detaljer, der kunne beundres, og selvom de er enkle, er de meget elegante og iøjnefaldende.

MoreINSPIRATION
  • Moderne 2-etagers bolig i Brisbane, Australien
  • Moderne familiebolig er Vaucluse, Australien
  • Moderne bopæl i Littleton til salg

Et andet vigtigt aspekt i forbindelse med dette projekt er, at huset ikke kun er smukt, men også bæredygtigt. Også den indendørs og udendørs forbindelse er meget stærk. De mange rammeløse glasstrukturer og tynde slattede træstykker strækker dækket og samler indendørs og udendørs områder. Med hensyn til indretningen er den moderne og enkel med masser af indbyggede funktioner og lyse farver. Huset er luftigt og meget velorganiseret. Indretningen er ren og enkel, og alligevel er den elegant med et strejf eller en sofistikeret indretning. De vigtigste farver, der bruges overalt, er hvide, brune og grå, med berøringer af lyse rødt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar