Det italienske Touch of Café B fra New York

Den måde, hvorpå vi vælger de steder, hvor vi gerne vil bruge vores fritid, afhænger nogle gange af den stemning, de skylder. Vi kan vælge en udvalgte klub for privatlivets fred og intim atmosfære eller en rustik restaurant for sin særlige rustikke stil og atmosfære. Nogle gange kan disse afslappende steder få os til at føle, at vi er i et andet hjørne af verden, eller måske rejser vi til andre gamle tider. Deres indretning repræsenterer den vigtigste ingrediens, der kan få os til at føle sig som dette.

Det er også tilfældet med Café B fra New York, som kan få dig til at føle det italienske strejf af en gammel Italien. Denne kulturelle og elegante atmosfære er resultatet af den italienske designer Federico Delrossos arbejde, der ønskede at genskabe atmosfæren i Café Milan og den gamle tid i Italien. Strukturen på denne café består af to dele: Det største areal på 230 m² er placeret i lobbyen på Hotel Indigo, og den ekstra 154 kvadratmeter, kaldet Sky B, - på taget på 18 -store skyskraber. Det er et sted, der kombinerer raffinement, elegance og kultur.

MoreINSPIRATION
  • The Book Club inspireret fra New Yorks Café
  • Café Kafka - en bøhmisk bistro i Barcelona, ​​Spanien
  • The Black Iris Café Indretningsdesign i Montenegro

For eksempel kan du bemærke brugen af ​​nogle aluminiumstole i Café Sky B, som er en del af forfatterens samling Contamina Federico Delrosso eller samlingen af ​​sort / hvide billeder, der vises på caféens vægge. Baggrunde, der simulerer høje bogreoler skaber den intime og afslappende atmosfære, mens brugen af ​​glaspaneler giver dig chancen for at beundre skønheden i New York skyskrabere og det dynamiske og moderne liv i denne agitated city.Here vil du helt sikkert nyde din hyggelige kaffe eller et lækkert måltid udnytte denne dejlige stemning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar