Den multifunktionelle Mägi Bench, et skulpturelt stykke med masser af plads til opbevaring

Hvert enkelt møbel har en primær funktion, den der definerer den, og det har sandsynligvis også givet sit navn. Men det betyder ikke, at det ikke også kan indeholde andre funktioner, der ikke er specifikke for det. For eksempel kan en sofa også være en seng, et bord og også et skrivebord og en bænk kan også sagsøges til opbevaring.

Mägi Bench er et interessant eksempel i dette tilfælde. Som du måske har gættet eller lagt mærke til, er bænken ikke bare et simpelt møbel til plads. Dets design indeholder også flere opbevaringsrum. Derudover gør bænkens design og form det også et skulpturelt stykke og et vidunderligt element, der bidrager til det overordnede indretning af et hjem. Dette giver det en tredje funktion, den af ​​dekorative eller accent stykke.

MoreINSPIRATION
  • Multifunktionel Træplank Opbevaringsbænk
  • Chokolade opbevaringsbænk til udendørs brug
  • Smukt læderbetræk opbevaringsbænk

Denne unikke bænk blev skabt af den finske designer Olli Mustikainen i samarbejde med Jari Nyman. Sædet er lavet af træ, der var godt poleret og efterladt ubestemt. Dette giver bænken et simpelt og minimalistisk udseende, hvilket gør det perfekt til moderne og moderne rum. Også ved at vælge denne type finish udformes selve designet og bliver centrum for opmærksomheden. Bunden af ​​bænken er lavet af metal og består af en tilsyneladende uregelmæssig række nicher, der også tjener som støtte og benskift til sædet. Disse nicher har forskellige størrelser, og rummene i dem kan bruges til opbevaring.

Du kan bruge disse nicher til at gemme bøger, blade eller alle andre ting, du skal have tæt ved, når du sidder på bænken. De kan også sagsøges til dekorative formål, og du kan opbevare disse dekorative elementer, som ville blive vist på en unik og usædvanlig måde. Bænken er enkel, men iøjnefaldende, og den har et alsidigt design, der gør det muligt at integrere det i forskellige rum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar