YALE lænestol ned version af Jean-Marie Massaud

Stilfuld og alsidig, men med et kompakt design er Yale lænestolen perfekt til moderne stuer. Dette er en ny ned-fyldt version af Yale sofaer og Yale lænestol og det er blevet præsenteret på imm cologne 2012. Det er resultatet af at kombinere enkelthed med komfort. Den nye version af Yale lænestolen er lys, hyggelig og stilfuld.

Stolen er designet af Jean-Marie Massaud til MDF Italia. Det nye design er tæt på originalen, men mere enkel og med et moderne udseende. Yale-projektet blev medtaget i ADI Design Index 2010, en ære, der blev ydet af Association for Industrial Design om de vigtigste produkter, der blev introduceret i løbet af de seneste tre år. I 2011 blev projektet også ind i konkurrencen om XXII udgave af Compasso d'Oro pris, design verdens mest eftertragtede, mest prestigefyldte anerkendelse af kvalitet i produktion og design af varer og tjenesteydelser.

MoreINSPIRATION
  • Archibald Læderstol af Jean-Marie Massaud
  • Yale Steam Laundry Condominiums Transformation
  • Den kompakte og komfortable Trilby stol af Arteriors

Det er indlysende, at det er et meget værdsat design. Den har en minimalistisk ramme og polstrede polstring. Alle polstrede dele er lavet af variabel tæthed. Det er et meget komfortabelt møbel og det har et simpelt og smukt design. Alle puder er strukturelle og leveres med aftagelige dæksler. Stolens ramme er malet i mat hvid eller sort. De overordnede dimensioner af dette produkt er 860mm B x 1000mm D x 760mm H.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar