Tower House I Texas

Tower House er beliggende i Austin, Texas, og det er faktisk en kalksten hytte, et sted langs Lake Travis. Det har højden og udseendet af en blok, men det er en original stenhytte, der sidder ved siden af ​​et lodret trætårn.

Bygningen har tre niveauer, den tredje er en terrasse hvorfra folk kan beundre søen og bakkerne der omgiver området; Det er helt sikkert et smukt sted, hvor grupper af venner og familiemedlemmer kan samle og nyde sig selv. En veranda vender ud mod søen, der skaber et behageligt, romantisk miljø, perfekt til en sommerferie, men ikke kun for sommeren.

MoreINSPIRATION
  • Tower House i Texas af Andersson Wise Architects
  • Et tårnferiehus ligger over skoven og tilbyder udsigt over bjergene
  • Tower Cabin gør det meste af det barske canadiske landskab

Dette billede af "tårnhuset" gør dig til at tænke på en kirke eller en historisk bygning, men den moderne terrasse, brugen af ​​glas, træ, det intelligente interiør, de enkle men moderne møbler gør dig klar over, at du befinder dig i en sted som helt passer i det naturlige miljø, hvor den blev bygget.

Det sidestykke vertikale tårn viser sig at være en meget intelligent og praktisk ide, og samtidig giver den en originalitetskvalitet og skaber en behagelig omgivelse, der åbenbart er et smukt udført arbejde. Det er det ideelle udtryk for et drømme sted, hvor mental og fysisk komfort er garanteret. Huset blev tegnet af Andersson Wise Architects i 2008.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar