Unik Sider Stol Design

Jeg er en mand, der så et par ting i sit liv, og jeg får stadig slået mine nogle designs ud. Jeg er ikke særlig let at imponere, og jeg har normalt en kold dom, men nogle ting fortsætter med at overraske mig. Tag disse stole til! Jeg har glemt alt om min dom, og noget inde i mig siger: "Jeg elsker dem" og for at være ærlig, hvad der ikke kan lide? De har et rigtigt simpelt design, og fra erfaring ved vi, at at holde det enkelt gør det faktisk godt og flotte farver.

Jeg ved ikke, hvordan designere fra 6477 kom op med denne model, og jeg vil ikke undersøge, fordi det nok er noget i "eureka moment" -stilen, men det er fantastisk. Jeg husker, jeg havde en gammel kalender med 365 sider, og på hver side blev der skrevet et ordsprog, og da hver dag gik forbi flere og flere sider blev revet og i slutningen af ​​året så min kalender nøjagtigt som den med den lyserøde top. Rammen, som oprindeligt holdt alle arkene sammen, så halvt tomt ud.

MoreINSPIRATION
  • Interessant stoldesign af Peter Vardai
  • Elliptisk stol
  • Vintage træ tavle kalender

Det fantastiske faktum ved dette fantastiske design er måden du kan ændre udseende og funktion på. Slå blot på "siderne", og du får dig et nyt ansigt på stolen med en meget behagelig ryglæn for maksimal støtte, hvilket giver en rigtig god siddeoplevelse. Perfekt til et moderne interiør vil disse stole helt sikkert trække alle opmærksomhed mod dem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar