Usædvanlig Kunstnerens Ferie Retreat

En berømt fotograf i Australien, kaldet Marian Drew, har en vidunderlig tilbagetog for en perfekt ferie i skoven. Ideen startede fra familiens ture til dette område. Senere ønskede de at oprette en luksuslejerside blandt de modne træer og palmer nær havet ved de sytten halvfjerds, en by på østlige australske kyst. Projektet ser lidt usædvanligt ud og blev udført af Anthill Contructions.

Disse cylindriske områder ser mere ud som et levende modul fra den internationale rumstation end en traditionel bygning, men kombinationen er interessant og tilbyder en organisk form blandt vild natur, et venligt design med få lige linjer for at afbryde den smukke naturlige omgivelser.

De interessante pods til at sove og boede blev bygget 500 km væk fra byggepladsen, der blev transporteret sammen med badehuset på stedet. Det præfabrikerede paraboliske tag og dækkonstruktioner blev rejst på stedet forbinder forskellige bælg gennem den centrale udendørs stue og spiseplads. Denne særlige ordning tilbyder privatliv og maksimerer også dynamikken i indendørs / udendørs indstillinger for en vidunderlig oplevelse ud i naturen. Til færdigbehandling blev simple materialer, som tømmer og andre lavt færdige materialer, brugt.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Retreat kommer i kontakt med naturen ved hjælp af tre gårde
  • Et tilbagetogs sommerhus blev til en malerisk tilbagetog
  • Usædvanligt Split-Level House i Philadelphia

Tanken er at forbinde så meget som muligt med det omgivende landskab og leve i harmoni med naturen. Det er måde regnvandsbeholdere, sol varmt vand og elektriske paneler blev også medtaget i designet for at skabe et ikke-invasivt og stort set selvforsynende anlæg midt i naturen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar