V8 Hotel til bilelskere i Tyskland

Jeg er sikker på, at enhver auto entusiast ville elske at blive en gang inde i V8 Hotel i Stuttgart, Tyskland. Det luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i Böblingen's Meilenwerk, et eksklusivt bilmuseum på Baden-Württembergs første lufthavn. V8 Hotel har i alt 34 værelser lavet af en rigtig bil. Gæsterne kan sove i alle biler fra Morris Minor og op til Mersedes. Prisen pr. Nat er omkring £ 312 og kan blive i den rummelige Zeppelin Suite med en sauna, terrasse og landskabsudsigt over den gamle lufthavn.

Hvis du er forælder og især hvis du har en lille dreng så kan du se, hvordan dette hotel er så specielt. Næsten hver dreng har en passion for biler eller robotter, nogle gange begge siden transformatorerne. Og de fleste af dem drømmer om at have en bil, men de er for lidt til det, i stedet drømmer de om en seng, der er formet som en bil. Og der er flere designs som dette, men jeg tror virkelig, at denne er den mest præcise.

MoreINSPIRATION
  • Chevrolet Corvette Inspireret Desk
  • Huntington - et luksushotel
  • Hôtel Droog - et sted der samler begreberne indkøbscenter, galleri og hotel

Det er en rigtig bil, der bliver til en meget behagelig seng. Dette et stykke, som endog en voksen mand gerne vil have. Så for en lille dreng ville det være en drøm, der blev til virkelighed. Desværre måtte han bo på hotellet for at kunne nyde. Men forhåbentlig vil nogen tænke på at producere denne type senge, så flere mennesker kan nyde dem. Indtil da er dette et centralt punkt i attraktionen på dette hotel. {Fundet på telegraf}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar