Vintage Modern Double-Loft Loft i Vancouver Creatively Designet af TheMACNABS

TheMACNABS er for nylig kommet sammen med alle deres praktiske venner og familie for at skabe, hvad de kalder en ægte Vintage Modern dobbelthøjs loft i Vancouver's industrielle loft land. Mekka loftbygningen er beliggende i Mt Pleasant's up og coming Brewery Creek distrikt. Denne 1350 sq / ft loft er en af ​​de sjældne, der omfatter; 2 soveværelser, 2 badeværelser, en tagterrasse, en hemmelig dør til et skjult kontor og en sød udsigt over Grouse Mountain. Efter at have været gravid med deres første, Katie og Jordan Macnab, måtte tænke på fremtiden, når de udformede rummets funktionalitet uden at miste en kølig faktor.

Når det er sagt, ønskede de helt sikkert at holde det industrielt og højt og bekymre sig om baby proofing senere. De har et ton genanvendt staldbræt, der er placeret i Western Reclaimed wood corp til funktionsvæggen, vinduesbeklædning, forskellige lysarmaturer, baby låge dør, sidebord og det store spisebord. De brugte industrielle lysarmaturer fra Ikea, der lever grønne vægge af GreenStems, sofa af Van Gogh. Gulvet er originalt poleret beton fra 1995, da bygningen blev bygget til kunstner levende / arbejde købere.

Farveskemaet er simpelthen hvidt på gråt og opvarmet med det genvundne staldbræt. Det store soveværelse er beliggende i øverste loft og er åben mod hovedniveau, ligesom de fleste Vancouver lofts. Krogen var designet til at sætte sengen i væggen og fremvise kunstværket (som var en bryllupsgave) fra Linzy Arnott. [Oplysninger leveret via e-mail af TheMACNABS; Fotografi: Dan Stone]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar