Sådan styler du dit hjem - 50 Washi Tape Ideas

Jeg tror washi tape er en af ​​de mest alsidige ting, du kan bruge, hvis du vil style dit hjem uden at bryde banken. Du kan stort set bruge det på noget. Brug washi tape til at dekorere dit tilbehør eller tilføje nye funktioner til dit hjem. Mulighederne er uendelige. Ved ikke, hvor man skal starte fra? Hvad med en af ​​disse 50 dejlige projekter, vi lige har fundet for dig?

At have en pejs er en big deal, eller så synes det. Men ikke alle hjem har en, så hvad er der at gøre ved dette? Nå, du kunne lave en pejs ud af washi tape og have det sjovt undervejs. Vi fandt denne ide på Brit. De materialer, der er nødvendige til projektet, omfatter en hylde, nogle washi tape, tavle, kridt, malerens tape, papir og blyant.

Ligeledes, hvis du ikke har hovedgavl eller du ikke vil have en i traditionel forstand, skal du lave en ud af washi tape. Det er virkelig simpelt, og du kan give det ethvert udseende, du vil have. For eksempel, lav et bybilledesign som det, der findes på Thesurznickcommonroom. Vælg en by og vær kreativ.

Du kan også dekorere en accentvæg i dit hjem med washi tape. Du kan bruge tape i forskellige farver og med alle mulige forskellige mønstre på den. Et geometrisk design ville være ret nemt at få ret, men hvis du har brug for lidt inspiration, kan du tjekke ud Solebich. Soveværelsesvæggen her er udstyret med et dejligt diamantmønster skabt med en regnbue af farver.

Der er også masser af sjove og interessante ideer, du kan bruge, hvis du bare vil dekorere nogle ting og ændre deres kedelige udseende. For eksempel, lad dine opladere se flotte og smukke. Tag nogle washi tape med et farverigt og frisk print og blot pakke nogle omkring opladere. Du kan bruge forskellige typer bånd til forskellige opladere, så du nemt kan fortælle dem. {fundet på thesarahjohnson}.

Du kan også tjekke Shakentogetherlife for en ide om, hvordan du kan dekorere dine telefonladere med tape. Du kan give hvert enkelt et unikt udseende. Ladestellet kan matche kablerne, så du altid ved, hvilken en er, som i tilfælde af at du har flere.

Alarmer ser sjældent ud og er interessante, men du kan nemt ændre det. Tjek Tellloveandparty for at finde nogle smarte design, du kan bruge, når du dekorerer dine egne ure med washi tape. Jo enklere klokken er at begynde med, jo lettere bliver projektet.

Som vi allerede har sagt, kan du stort set bruge washi tape på noget. Så hvis du har nogle blyanter, der ikke rigtig skiller sig ud eller ikke passer til resten af ​​din skrivebordsindretning, dekorere dem med tape og problemet er let at løse. Det er noget du kan gøre for sjov, når du keder dig på arbejde. {Fundet på passionshake}.

Beautify dine stearinlys med washi tape. Ideen kommer fra Refunkmyjunk. Pilarlys er de bedste til et sådant projekt, men du kan sikkert finde en metode til at gøre det til andre typer. Under alle omstændigheder vælger den sværeste del af dette projekt en farve eller et mønster for båndet.

Hvis du har lidt fritid på dine hænder og en spejlramme, der ikke rigtig passer til dit hjemindretning, kan du have det sjovt at dekorere det med washi tape. Du kan få det til at ligne en smuk regnbue ved at bruge forskellige farver, eller du kan skabe et mere minimalistisk design med dæmpede farver. Find mere inspiration på Abeautifulmess.

Coasters er også en perfekt kandidat til washi tape makeovers. Start med glatte korkunderstøtter. Tag lidt tape, hold det på kysterne for at skabe et mønster og derefter male over det hele. Når du fjerner båndet, afslører du mønsteret. Eller du kan bare dekorere dem med washi tape, forsegle dem og gøres med det. {fundet på ludorn}.

Washi tape kan også bruges til at gøre et gammelt eller kedeligt møbel se vidunderligt igen. Det er en særlig god ide, når det gælder møbler til børn. Faktisk kan du lade børnene have det sjovt at dekorere deres møbler. Bare giv dem et udvalg af tape farve og mønstre og et par tips og lad dem udforske deres kreativitet. Tjek Brit for nogle ideer.

Ud over at dekorere møbler med washi tape, kan du også give dine gamle døre en makeover på en lignende måde. Hvis døren allerede har et mønster på det, kan du bare bruge farvet tape for at fremhæve det. Kontrasten vil få døren til at skille sig ud, og det ville også være en mulighed for at tilføje en accentfarve til rummet. {fundet på tretoen}.

En almindelig dør er som et blankt lærred. Du kan bruge washi tape til at skabe ethvert design eller mønster, du ønsker. Hvad med noget geometrisk? Det ville være nemt at lave, og du kan gentage designet til alle de andre døre i dit hjem. Det kan være sjovt at bruge en anden farve til hver dør. Du kan finde ud af mere om Artsandclassy.

Har dit hjem en buegang? Sikker på, det er en flot arkitektonisk funktion, men på et tidspunkt begynder det at køre sig kedeligt. Du kan genoplive sin charme med nogle farvede tape. Vi fandt denne ide på Abeautifulmess. Transformationen er enkel, men advaret: du har brug for en masse tape.

Gør du klar til Halloween? Hvad med nogle washi tape græskar? Vi taler om egentlige græskar, som du dekorere med tape. Det er et godt og simpelt alternativ til de samme gamle jack-o-lanterner, som kræver meget tid og opmærksomhed. Du kan kigge på de stilfulde græskar featured på Madewithhappy med lidt inspiration.

Faktisk er farvet tape ikke din eneste mulighed, hvis du leder efter en enkel og elegant måde at dekorere nogle græskar på. Gør dig selv noget guld washi tape og lav en smuk konfetti græskar. Det vil se glamourøst ud, og alt hvad du skal gøre er at skære små bånd af tape og holde dem tilfældigt på græskar ligesom vist på Homeyohmy.

Alle (eller næsten alle) har lys i huset. De er dejlige dekorationer og de duftende gør også huset lugt dejligt. Men du kan ikke bare tilfældigt placere dem rundt i huset og forvente, at de ser udestående ud. Lad os sige, at du vil lave nogle smarte stearinlys. Du kan nemt gøre det med nogle klare briller eller containere og nogle tynde washi tape. {fundet på nur-noch}.

Planlægger at give en god flaske vin til nogen? Få det til at se godt ud og personlig. Det er rigtigt, du kan bruge washi tape til det. Det tager kun et øjeblik at dekorere flasken, og du kan endda udskrive brugerdefinerede etiketter, hvis du vil. Inspirationen til dette projekt kommer fra Corinawraps.

Vi fandt også dette meget enkle og interessante projekt på Annamarialarsson. Alt du behøver for det er et stykke glas som det der kommer med billedrammer, en malepen og nogle washi tape. Brug båndet til at lave en kant på glasset, så det ligner en ramme. Brug derefter pennen til at skrive eller tegne noget på glasset.

Du kan tilpasse mange ting med tape, herunder en bordlampe. Lad os sige, at du har en simpel lampe med et dejligt design, men som mangler farve. Du kan dekorere skyggen med washi tape for at ændre udseendet og få det til at matche dit skrivebord og måske nogle andre funktioner i rummet. Findinghomefarms viser dig, hvordan du gør det.

På Lejardindejuliette fandt vi et rigtig flot projekt, der lærer dig, hvordan man laver et washi tape race spor for legetøjsbiler. Brug ideen til legerummet eller børnenes soveværelse. Du kan lave parkeringspladser, veje og alle mulige ting. Tilsvarende er der område tæpper med disse ting trykt på dem.

Loft fans er en af ​​de ting, vi finder praktiske, men ikke rigtig meget smukke. De gør sjældent vores hjem til at se smukkere ud. Men hvis du beslutter at tilpasse dem med tape, kan du ændre det. Ventilatoren kan blive et fokuspunkt for rummet, og du kan tilpasse det til illustrationen og andre detaljer i indretningen. Få mere at vide om projektet på Inmyownstyle.

Brug washi tape til at dekorere skabe eller hylder i køkkenet. Projektet er virkelig simpelt. Du holder stort set et stykke tape på yderkanten af ​​hylderne. Du kan endda oprette et system, der lader dig bedre organisere alt i køkkenet ved hjælp af et farvesystem. Tjek Vorstellungvonschoen for mere info.

Der er masser af tilbehør til hjemmet, som kunne bruge en simpel washi tape makeover. En serveringsbakke er en af ​​dem. Du kan bruge tape til at dekorere interiøret eller at skønne rammen. Det ville være rart at også forsegle designet, når du er tilfreds med udseendet. Du kan finde nogle tips og instruktioner om lovelylittlelife.

Vil du have noget afslappet og unikt at vise på væggene i dit hjem? Måske kan du lave noget selv. Hvad med et washi tape håndværk? Du kan finde en interessant idé om Abeautifulmess. Du har brug for tape, en box cutter, en linjal og en skæremåtte. Start med at lave et vandret gitter. Udfyld derefter mellemrummet for at skabe den ønskede form.

Et andet simpelt og grafisk design præsenteres på Craftifair. Disse to origami-inspirerede fugle blev skabt under anvendelse af tape. Du kan lave noget lignende, og du vil have brug for en slags skabelon. Du er velkommen til at vælge de farver du ønsker. Fuglene ville se godt ud i et rum som soveværelset eller på kontoret.

Leder du efter en god og personlig måde at takke nogen på eller for at give dem dine bedste ønsker? Måske vil de gerne have et brugerdefineret kort. Du kan lave en på kun fem minutter, og alt hvad du behøver, er noget kort, en papircutter, saks, washi tape og en markør. Du kan også bruge nogle scrapbogpapir til at fuldføre udseendet. Oneartsymama har en god tutorial til dette projekt.

For hjemmekontoret kunne et interessant projekt være en DIY vægkalender. Der er masser af metoder, du kan bruge til dette, men vi vil fokusere på den, vi fandt på decoracion.trendencias. Denne ene er lavet af washi tape og virker meget let at håndtere. Dybest set laver du bare et båndgitter på væggen, og derefter tilføjer du klistermærker med noter og andre ting.

Cross-stitch wall art er ret populært i det seneste og der er masser af metoder, du kan bruge, hvis du vil lave noget som dette. En mulighed, der er lidt mere ualmindeligt, inkluderer washi tape. Så i stedet for at bruge garn eller tråd bruger du tape. Hvis du har brug for en ide om designet, skal du tjekke Brit.

Kender du de dejlige smarte smykkerholdere, der ligner miniature træer? De er temmelig stilfulde, men hvis du vil have noget billigere og også mere pladsbesparende, kan du prøve at lave en ud af washi tape. Lav et tapetræ på væggen og tilføj derefter små kroge, der holder dine smykker. For mere interessante washi tape projekter, gå over til HGTV.

Der er også mulighed for at springe over den del, hvor du bruger en skabelon til at skabe et design på væggen og bare dekorere hele overfladen. Tilføjelse af farvede striber til en mur ville være meget enkel. Og da der er så mange forskellige typer washi tape med alle mulige flotte mønstre og trykker på dem, kan du sammensætte en rigtig iøjnefaldende samling. {fundet på annkelle}.

Alt ser bedre ud med washi tape på det. Nå, det er ikke rigtig sandt, men det gælder for mange ting. Se for eksempel tøjspidserne på Thepinkjunkie.Ser de ikke dejlige ud? Meget bedre end før, når de bare ser kedelige ud, og der var ikke noget særligt med dem.

Kaktusvæggen på Studiodiy er simpel og sød nok til at se godt ud i ethvert rum i huset. Jeg kan bare forestille mig noget som dette i et barns soveværelse eller i en afslappet og quirky stue eller hjemmekontor. Kaktusen er lavet med grønt washi tape og de farvede blomster er papir lanterne. For at finde ud af, hvordan man laver dem, så tjek den fulde beskrivelse af projektet.

Planlægger en fest noget tid snart? Vær opmærksom på de små detaljer, og dine gæster vil sætte pris på det. Disse almindelige plast- eller papirkopper kunne bruge et redesign. Hvad kunne være nemmere end blot at dekorere dem med en enkelt strimmel washi tape? Du skal bare lægge den rundt i bunden og få hver kop til at se specielt ud {{found on ajoyfulriot}.

MoreINSPIRATION
  • 15 DIY Washi Tape Ideer til at tilføje farve til dit hjem
  • Dekorer Døre Med Washi Tape
  • Easy Crafts, der illustrerer den fascinerende kraft af Washi Tape

En anden dejlig ide er at dekorere lysomskifterne og tilføje lidt farve og stil til dit hjem. For det skal du bruge nogle washi tape med et design, du kan lide og en skruetrækker, så du kan fjerne lyskontakten. Når du har dekoreret det, som du kan lide det, sæt det tilbage og beundre din skabelse. Du kan finde en mere detaljeret vejledning om Morningcreativity.

Kender du de antler trofæer, som folk nogle gange viser på deres vægge? De ser interessant og smukt ud i deres essens, men ikke alle er enige i praksis. I et sådant tilfælde kan du improvisere og lave en bånddekoration til væggen. Hjortehovedet på Decorhacks burde være lige hvad du behøver for at komme i gang.

Til indgangen kan det være rart at lave en washi tape klædestang som den på Everythingemilyblog. Denne ligner et træ. Du kan justere dets design og størrelse i henhold til det rum, du vil bruge til dette projekt. Når du er færdig med træet, skal du tilføje nogle kroge på nøglepunkter.

I stedet for regelmæssige billedrammer kan du vise dine yndlingsbilleder på en mere interessant måde. DIY båndrammerne på designsponge er meget nemme at lave. Alt du behøver er tape. Brug den til at oprette en ramme omkring billedet, når du har knyttet det til væggen.

Selvfølgelig, hvis du foretrækker faktiske rammer til dine billeder og dekorationer, så kan du bare dekorere dem og få dem til at se pæne ud med mønstret washi tape. Det er helt enkelt, og alt du behøver er grundlæggende fotorammer og tape. Find ud af alt om dette på petitboutdechou.

Washi tape kan også hjælpe dig med at organisere dine ting bedre. Brug for eksempel forskellige farver til forskellige ting som opladere, billeder, urter og andre ting. Du kan finde denne interessante arrangør fremhævet på praktisk funktionalitet. Du kan nemt lave noget lignende ud af en ramme, rebtråd og tøjpinde dekoreret med washi tape.

Lav dine egne brugerdefinerede bogmærker. Du skal bruge konvolutter, washi tape og sakse. Først skærer du hjørnet af konvolutten for at få en trekantet lomme. Så dækker du det med washi tape. Afskær det overskydende bånd, vip over trekanten og gentag. Projektet er nu afsluttet. Du kan finde den på zakkalife.

Vi har allerede viser dig et par måder til at dekorere dine døre med washi tape, men lad os tage et kig på en mere ide. Vi fandt denne på crabandfish. Døren har et geometrisk design skabt med mørkfarvet tape, der står i kontrast til dets finish.

Så vidt væg indretningen går, er der mange forskellige stilarter og design muligheder at udforske. Hvis du kan lide geometriske mønstre, så skal du kigge på honningkage-indretningen, der findes på Idlehandsawake. For at gøre noget lignende til dit eget hjem, skal du have washi tape i to eller flere farver, saks, en skabelon og nogle almindelige bånd til at hænge skabelonen med.

Bannere er dejlige dekorationer, og de er også nemme at lave. Lad os sige, at du vil lave en ud af trætriangler som dem på mom4real. Du kan dekorere hver trekant med strimler af forskellige typer washi tape og derefter vise dem alle. Det skal også fungere, hvis du vælger at bruge pap i stedet for træ.

Listen fortsætter med nogle søde madpicks lavet af tandstikker og washi tape. Projektet er så simpelt, at der ikke er behov for nogen vejledning. Du bundter kun et stykke tape rundt om et tandstikker, og så foldes du i halvdelen og afskærer overskuddet. Det er noget du kan gøre for din næste fest eller specielle begivenhed. {fundet på bentozen}.

Et andet ekstremt simpelt projekt er den, der fremgår af astepintheourney. Den her beskrevne blyantholder kan laves fra bunden. Du skal bruge en blok af træ, en sav og en boremaskine. Når du har taget denne del op, kan du begynde at dekorere den med washi tape.

Når vi talte om blyantholdere, fandt vi også disse farverige på trimcraft. De er bare regelmæssige kopper lavet af kartonruller. Washi tape blev brugt til at dække hele overfladen, gemmer den kedelige papfarve og gør cupene mere robuste og modstandsdygtige.

Hvis du har et gammelt vægur, som du ikke længere kan lide, kan du tjekke, hvordan du kan give det en makeover ved hjælp af washi tape. Projektet er beskrevet på trimcraft. Du skal bruge noget kortlager, varhi tape i forskellige udskrifter og farver, nummerklister og kompas. Spor en cirkel på kortbeholdningen og sørg for, at den har den rigtige størrelse, der passer ind i rammen. Dekorer det med tape og klistermærker og installer det derefter inden for uret.

Hvis du har den tålmodighed der kræves til et sådant projekt, kan du lave nogle rigtig gode dekorationer ved hjælp af washi tape. For eksempel, tjek design udformet på designoform.Du kan gøre noget lignende ved hjælp af stribet tape, saks, papir og pap. Designet ser indviklet ud, men fordi båndet selv er stribet, er det ret nemt at lave.

Der er også altid mulighed for at skære stykker tape og derefter stikke tilfældigt på en væg. Du kan kombinere to eller flere farver, og resultatet bliver et unikt design. Teknikken er beskrevet på freckleandfair. Bortset fra washi tape og saks, kan du også have brug for en stige, hvis du ikke er høj nok til at nå den øverste del af væggen.

Køkkenredskaberne på blommi kunne tilbydes som gave og de ville faktisk være helt specielle. Det er fordi du vil dekorere hver med washi tape. Kun dekorere håndtagene. Du kan også forsegle dem, når du er færdig for at gøre dem vandtætte.

For at lave en polka dot væg indretning kan du følge instruktionerne, der tilbydes på fellowfellow. Du vil kræve washi tape, sakse, non-stick bagning papir, en blyant og noget at spore cirkler med. Skær lidt papir og læg det fladt på et bord. Stik derefter båndet på båndet på det. Spor en cirkel på båndet og skar derefter formen ud. Skræl papiret ud og hold det fast på væggen.

Washi tape er fantastisk til organisering og mærkning af ledninger og kabler. Brug forskellige farver til at mærke dem, så du altid ved med kabel er som. Hvis farver ikke er nok, skal du bruge en sharpie til også at skrive på etiketterne. Det er et nyttigt system til kontorer generelt. Fundet mere på landeeseelandeedo.

Washi tape tøjnåle er en dejlig idé. Det er ligegyldigt, hvis du bruger dem, når du tørrer tøj, eller hvis du har små dem til at hænge billeder og andre ting. Processen er altid den samme. Start med almindelige klæbespidser og anbring washi tape på deres sider. Afskær overskuddet. Gentag når du mener, at det er nødvendigt. {fundet på whitehousecrafts}.

Hvis du har brug for flere ideer til simpelt og sjovt, så er det selvklæbende DIY-projekter, så tjek det. Her kan du finde ud af, hvordan du laver brugerdefinerede etiketter, tøjnåle, bogmærker og mange andre ting. Der er mange forskellige anvendelser til washi tape og nogle er pænt beskrevet her.

Sådan opbevares og organiseres dine washi tape ruller

Nu hvor du har en ide om, hvordan du forskønner dit hjem med washi tape, vil du ende med en samling båndruller og ingen praktisk måde at lagre eller organisere dem på. Bare rolig, vi har nogle ideer til det også. For eksempel på bare 20 minutter kan du lave en holder som den på thecraftedlife. Alt du behøver er dowel stænger, kobberbeslag, spray maling og en rørmontering.

Hvis du vil lave en washi tape dispenser, skal du tjekke projektet på hellocreativefamily. De nødvendige forsyninger omfatter en tom plastemballage og et rør, akrylmaling, pensler, washhi tape ruller, klæbende velcro prikker og saks. Mal æsken, anbring velcro prikkerne på indersiden af ​​klappen, skub båndrullerne på røret og læg dem så i boksen.

En smykkerholder kan blive genoptaget til at fungere som arrangør for dine washi tape ruller. Find ud af hvordan man overfører forbruget. Først slipper du smykkerholderen og så sætter du bare dine båndruller på skærmen. Det er så simpelt.

Vi fandt også denne dejlige arrangør på etsy. Du kunne gøre noget lignende fra bunden. Du ville have brug for en træblok, nogle tykke dowels, en bor og lim. Lav arrangøren så stor eller så lille som du vil, afhængigt af hvor stor washi tape samling er.

En anden super enkel ide til at organisere din samling af washi tape ruller kan findes på iheartorganizing. Du kan få dette gjort på mindre end 15 minutter. Du skal bruge en klar skuffe arrangør og to små spændestænger. Placer derfor bare stængerne inde i beholderen og fastgør dem, men ikke før du tilføjer alle dine båndruller på dem.

The washi tape holder på pillarboxblue er meget lig den fra etsy. Det kan dog holde flere ruller. Her er hvad du behøver for at gøre dette: et gammelt kostbeslag, et stykke træ, en boremaskine, fem træskruer, mørkt træflet, kobberspraymaling, tape og avis.

Hvis du er virkelig stolt af din washi tape samling, og du vil sætte den på skærmen, så måske du gerne bruge en kage stativ til det. Stak bare rullerne, og du kan endda dække dem med en glasbælte for at holde støvet væk. Ideen er virkelig dejlig, og du kan finde ud af mere om det på giochi-di-carta.

En enkel kasse og en dowel og vise sig at være nok, hvis du vil lave en washi tape dispenser og holder. Du sætter bare dybden ind i kassen, og du sørger for, at den forbliver sikker. Glem ikke at tilføje båndrullerne. Hvis du vil gøre tingene mere interessante, skal du bruge en papir mache-kasse som dem, der findes på forbrugsvarer.

Hvis du foretrækker at holde din indretning enkel og afslappet, vil du måske have ideen tilbudt på ishtarolivera. Den båndholder indeholdende her er intet andet end en simpel pind med nogle tråd indpakket omkring sine kanter. Du kan stort set vælge hvilken størrelse du vil have til stokken, alt efter hvor mange tape ruller du vil gemme.

En anden måde at organisere en stor samling af washi tape ruller er beskrevet på scatteredthoughtsccraftymom. En god idé til store samlinger er at lineere rullerne og hænge dem et eller andet sted. Du kan bruge et system svarende til det, der bruges til bånd. Du har kun brug for et par ting til et sådant projekt: nogle dowels eller stænger, bøjler og et panel.

Så små som disse var, kan tape ruller være, de optager stadig værdifuldt rum, når du har flere stablet op. Du kan gemme dem i en skuffe, men det ville ikke nødvendigvis være meget praktisk.Hvis du vil, kan du bruge en stearinlysholder som stativ og bare stable alle rullerne på den og lave et tårn. {fundet på glædesomhed}.

Nogle gange kommer de bedste svar fra de mest uventede steder. For eksempel ville du nogensinde have forestillet dig, at en trægulvrist kunne bruges som en fremragende arrangør til washi tape ruller? Det kan lyde mærkeligt, men det er sandt, og du kan tjekke crabandfish for at se selv.

Selvfølgelig, hvis du foretrækker noget lidt mere professionelt, kan du købe en arrangør til dit bånd. Der er dette stilfulde Washi Wheel, vi fandt på Allreadymemories, som vi virkelig kan lide. Det er en fantastisk måde at holde dine favoritbåndsruller tæt på hånden, uden at spilde meget plads.

Der kan du også finde Washi Tape Box, et håndlavet emne, der er perfekt til opbevaring af washi tape. Du kan have så mange af disse bokse, som du vil have. De kan stables, så de ikke tager meget plads på din tæller eller i dit skab.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar