White Fragmented House af AQSO

Huset er lavet af "Arquitectos Office" (AQSO). Navnet på huset er 'Fragmented house' på grund af alle de former, som huset er lavet af. Villaen ligger i nærheden af ​​Laguna de Duero, dette er en by i Valladolid. Huset er et samlet ikke-farvet design. Hvid er renhed, renlighed og uskyld. Som sort, går det godt med næsten enhver farve. Brugen af ​​hvid med mursten og glasdøre giver en ren tone til huset.

Du kan sige, at villaen er så smuk, at hendes skønhed blinds dig. Villaen består af to niveauer. Det første niveau er stuen og dagbrugen mellemrum, andet niveau er soveværelse ovenpå. I det smukke soveværelse er der en jacuzzi, hvor du vil kunne tilbringe de mest afslappende øjeblikke. Men det er ikke alt, soveværelset har en udgang til taget, hvor der er en terrasse. Forestil dig, hvor stor det er for dig at drikke din kaffe om morgenen, i solopgang, med din elskede eller at nyde et glas champagne ved solnedgang.

MoreINSPIRATION
  • Den luksuriøse Sunrise House villa i Caribien
  • Luksus Pool Ejendom i Korfu
  • Smukt hus med rød, hvid og blå udsigt

Foran huset er en vidunderlig lang pool, som efter min mening peger på det ekstraordinære design af huset. Et vidunderligt hjem til din familie, et soveværelse til eget brug, en swimmingpool til de solrige sommerdage og legeplads til dine fremtidige børn. {Fundet på Achitezer}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar