10 fantastiske måder at drage fordel af Smart Home Technology

Fra dit interiør til det ydre - smart hjemme teknologi kan omdanne din livsstil

I vores stadigt skiftende hi-tech verden ser det ud som om alle vender sig til "smart" teknologi. Fra telefonen og tabletter du bærer i lommen til at kontrollere dit hjems varme og klimaanlæg, mens du er væk på ferie på en tropisk strand, er smart teknologi overalt. Hvis du har forsøgt at finde ud af, hvad smart hjemme teknologi er, og hvordan du kan drage fordel af det - her er 10 enkle måder at nyde innovationen i dit hjem. Uanset om du søger at spare energi, tid og penge, eller hvis du bare vil blive mere effektiv i dit hjems daglige drift, så tag et kig på disse ideer, der kan forandre dit hjem og livsstil for evigt.

Styr hele dit hjem fra en smart teknologi pad

1. Hvor smart hjemme teknologi kan hjælpe dit hjem livsstil:

Smart teknologi er en måde at forbinde dit hjem gennem nyskabende teknologi til at styre og give husejere en "on-demand adgang til forskellige systemer i hele dit hjem. Fra video, data, telefon, trådløs, sikkerhed, klima, belysning og andre hjem livsstilsfaktorer, der påvirker dig og din families daglige liv. Smart hjemteknologi kan hjælpe dit hjem med at køre mere effektivt, samtidig med at familiemedlemmer lever i total komfort, mens de er hjemme eller væk.

Køkkenkraner kan medvirke til at spare vand, tænde og slukke automatisk blandt andre smarte funktioner

2. Innovative kontroller i dit køkken:

Dit køkken har altid været "kommandosentral" når det kommer til madlavning, underholdende, nyder familiediskussioner og meget mere. Du vil blive overrasket over, hvordan smarte teknologipar med dine yndlingsapparater, vandhaner og kogeplader kan styres gennem smart teknologi. Mange boliger har deres smarte tablet eller tastatur indbygget i væggen i køkkenet for at få adgang til andre dele af hjemmet. Mens mange boligejere foretrækker skærmretningen på deres køleskab, der kan få adgang til internettet, kan spille musik, eller de kan se deres foretrukne madlavningsprogram - lige på skærmen på deres køleskab.

Dine køkkenapparater, madlavningsflader og VVS-inventar kan være "kloge"

3. Sparer energi og styrer sikkerheden i køkkenet:

Mange husejere tror, ​​at smart teknologi kun er til folk, der ønsker fjernbetjening til alt! Tværtimod hjælper mange smarte hjemmeteknologier faktisk med at holde din familie sikker, samtidig med at du sparer vand og energi i køkkenet. Induktionskogeplade er et af disse eksempler, der producerer varme, der kun opvarmer køkkengrej, når metallet kommer i kontakt med induktionskogens overflade. Dette betyder et sikrere køkken at arbejde i, og mindre varme bliver genereret til komfort under madlavning.

4. Smart hjemme bekvemmelighed, uanset hvor du er:

Mens køkkenet har mange faciliteter til din smarte hjemsmag, bør alle boligejere vurdere deres livsstil for at se, hvilke faciliteter der passer bedst til deres hjem og familie. Hvis du vil styre musik, belysning, visuel underholdning i hele dit hjem, temperatur eller sikkerhedssystemer, kan du ansætte samlede smarte hjemmekonsulenter, der kan gå dig igennem fordelene ved forskellige konfigurationer. Mens du måske tror, ​​at et smartphone-aktiveret sikkerhedssystem er overkillet, kan du genoverveje, om du har børn i skolealderen, der kommer hjem fra skolen, før du kommer hjem fra arbejde, eller hvis du rejser ofte. Vurdere, hvilke smarte hjemmearbejde der fungerer bedst for dig.

Smart hjemme teknologi i dit badeværelse kan tilpasses til alle brugere

5. Styring af dine vandhaner og badeoplevelser i et smart badeværelse:

Der er ikke for mange boligejere, der ikke elsker total komfort og afslapning i deres badeværelser. Smart hjemteknologi er den perfekte måde at ikke kun styre din badeoplevelse på, mens du slapper i karret, men du kan også styre dit brusers temperatur, spray, damp, lyd og belysning af dit brusebad, alt ved at trykke på en knap. Hvis du deler dit badeværelse, hvorfor ikke programmere hver brugers foretrukne indstillinger og få din yndlingsmusik cued gennem lydflisehøjttalere? Det er hvad smart hjemme teknologi kan tilbyde i din bade rutine.

Styr din ultimative badeoplevelse, mens du stadig sparer vand

6. Vandbesparelser gøres nemt med smart home-teknologi:

Mens du nyder dit badeværelse er et emne, nyder besparelserne på din månedlige vandregning en anden. I stedet for at frygte din vandforbrug hver måned, drage fordel af smarte vandarmaturer, der bruger mindre vand, men har større vanddråber til at producere en mere luksuriøs oplevelse? Et eksempel er Delta Brizo brandkraner, der tilbyder et H2Okinetic® brusehoved, der skulpterer vandet i et unikt bølgemønster, der skaber følelsen af ​​mere vand uden at bruge mere vand. Andre kraner kan tændes og slukkes automatisk ved bevægelse, og vandets temperatur kan ses af en LED-lysindikator for farve, inden du lægger hænderne under vandet. Disse smarte teknologier sikrer en bedre og sikrere brugeroplevelse og mindre spildevand - alt på én gang.

7. Køle og opvarm dit hjem den kloge måde:

Dit daglige hjem kan bruge en masse energi til køling og opvarmning for at holde din familie komfortabel i alle årstider og klimaer i verden. For at gøre dette uden at koste en formue for udsving i udetemperaturerne, kan dit hjem have smart teknologi, der hjælper dig med at styre og overvåge din energiforbrug med termostater som Nest Learning Termostat. Det "lærer" din families livsstil og er forbundet med en Wi-Fi-forbindelse gør det muligt for husejere at kontrollere indstillinger fra enhver internetaktiveret smart enhed. Tilmeld din email og hjemsted, og du vil få månedlige energiforbrugsrapporter sendt direkte til dig for at se, hvordan du sammenligner med andre boligejere i din by.

Fra udendørs til dit interiør - styret opvarmning og køling kan automatiseres

8. "Smart" opvarmning og afkøling gennem arkitektur og design:

Andre kreative ideer til at hjælpe husejere med opvarmning og afkøling involverer ikke nyskabende elektronik, men placeringen af ​​vinduer og døre, og placeringen af ​​dit hjem kan hjælpe med at udnytte naturens årstider og temperaturændringer naturligt. Et passivt hus er designet til at maksimere sin evne til at varme sig selv om vinteren og køle sig selv om sommeren. Dette er designet ved omhyggelig overvejelse af et hjemsted og hvordan solen går over himlen, hvor træerne og andre vegetationer er placeret, hvor vintervindene kommer fra, osv. Denne "smarte" teknologi i dette passive hus er et eksempel på bruge jordens ressourcer og tilpasse vores hjem til at arbejde med naturen.

Passive Homes er bygget med "smart" arkitektonisk design orientering at afkøle / varme effektivt

9.) Smart innovation på vej ind i hjemmet design:

Mange smarte hjemmep ideer er ude i den kommercielle verden, men er ikke blevet tilpasset til privat brug, men virkeligheden er ikke langt ind i fremtiden. Sofabord, der giver dig mulighed for at styre dit hjem, surfe på internettet og underholde dine gæster, bruges allerede i hoteller, kasinoer og hospitalsbrancher. Samsung har SUR40 Microsoft PixelSense, som ikke er tilgængelig for forbrugerne endnu, men giver gæsterne mulighed for at se tv, styre smart apparater og meget mere. Ideerne er store for, hvor mange forskellige områder af dit hjem smarte teknologi vil røre i de kommende år.

Smart teknologi som dette innovative kaffebord er i den nærmeste fremtid for boligejere

10.) Automatisering i alle dele af dit hjem:

Mens intelligente teknologier bruges til at spare energi, vand og tilføje sikkerhed, er der andre faktorer, som boligejerne elsker, automatisering. I lighed med science fictionfilmene, som vi alle blev forelsket i for år siden, er mange af de futuristiske faciliteter i dag kommet til liv. Fra at automatisere dine indvendige nuancer og udvendige markiser fra dit soveværelse til at styre din pooltemperatur, belysning og musik, før dine gæster ankommer - alt ved fingerspidsen er tankegang. I denne nye æra er smart hjemme-teknologi hurtig og stadig skiftende. Prøv disse 10 ideer i dit hjem og se, hvordan din livsstil ændres til det bedre.

Freshome-læsere vil vi gerne høre, hvilke smarte hjemteknologier du har set i hjem i dag!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar