Omformet opholdssted opstod i en forladt stald

Spaniens vestlige provins Caceres er hjemsted for en perfekt tilpasset skulpturel bolig, der stammer fra en forladt stald.Ejendom i Extremadura af studiet Abaton, med kontorer i Madrid, er et bemærkelsesværdigt hjem, der skråner ned ad bakken mod syd og fanger udsigt over dalen nedenfor. Dette hus er et af milepælerne i Abatons permanente forfølgelse af innovation - det viser, at kreativitet, stor udnyttelse af materielle og naturlige ressourcer kan genoplive et forladt stykke jord. Faste stenmure gennemboret af store trædøre, vertikale vinduer og glasvægge danner en enkel og moderne struktur.

Metal søjler blev brugt til at styrke bygningen og give arkitekterne mulighed for at omforme de naturlige lyskilder og omarrangere de indvendige rum. De tidligere haylofts blev soveværelserne og den åbne grundplan var designet til at omfatte stue / spisestue områder og to soveværelser nedenunder og resten af ​​de private rum ovenpå. To vandløb på ejendommen giver elektricitet via små møller og vandet omdirigeres til en springvand, der findes i gården og længere nede til oplagringsbassinet i ryggen. Med mange smukt simple detaljer er ejendommen i Extremadura en omformet oase af naturlige elementer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar