10 Cool Family Basement Designs

Der er noget om en kælder, der ligger væk fra resten af ​​huset, hvilket styrker indsamling og bindingstid. Måske fordi det er gemt væk, hvilket betyder, at ikke kun nogen vil komme ind og bruge tid der. Måske er det fordi husejere føler lidt mere frihed til virkelig at udtrykke sig i et rum, der er ude af det "offentlige" øje. Eller måske er det simpelthen fordi vi alle har brug for et sted at slappe af og tilbringe tid sammen, og kælderen familie værelse, når designet godt, kan rumme næsten alle slags kvalitet familie (og ven!) Tid.

Hvis du er interesseret i at lave din egen kælder mere familievenlig, et sted hvor folk rent faktisk vil bruge tid på, så læs videre. Nogle af ideerne er mere arkitektonisk intensive end andre, men alle er rettet mod én ting: nyder tid sammen.

Som med alt andet siger et første indtryk af din kælder meget. Derfor er det bare at installere en ultra-cool slide-indgang, som du skal tilføje for at omdanne din kælder familie spilplads til ekstraordinære.

Et billardbord er en fantastisk ide til en sjov familiekælder. Forskellige muligheder for filtfarver betyder ikke, at du også skal ofre dit rums overordnede æstetik, og det store spil bord kan blande ind i indretningen.

Eller du kunne gå den modsatte rute og fremhæve spilbordet i dit rum ved at holde det foran og midt. Masser af andre familie sjove muligheder er tilgængelige på rummets omkreds - spise-in bar område, stort tv og sofa, og overordnede hangout siddepladser.

MoreINSPIRATION
  • Mere boligareal og mere plads til familie i en ombygget kælder
  • Kælderen design og indretning, der POP!
  • Sådan konverteres din kælder til et ekstra værelse

Du kan altid afbalancere en stor tv-skærm med en anden visuelt interessant stor rektangulær genstand - tænkvindue (hvis din kælder ikke er underjordisk), akvarium eller overdimensioneret kunstværk.

Hvis du synes, at din kælder har et vindue for at forbedre din families kvalitetstid, kan du overveje at installere bagbelagte gardiner på en væg. Dette giver illusionen om, at der faktisk er noget naturligt på den anden side af den væg ... andet end underjordisk snavs.

Bare fordi rummet er i kælderen, betyder det ikke, at det skal føles som en hul. Hold tingene friske og venlige med popper af farve og masser af hvide og lyse neutrale.

Et tekøkken / bar område vil helt sikkert trække en skare i god tid ... især en der inkorporerer et fladskærms-tv i rummet. Rummet holdes klassisk med masser af trætoner og varme, lyse neutrale farver.

Denne kælder giver en række positive familieunderholdningsmuligheder, fra en klatrevæg til en basketball hoop til masser af plads til motion. Normalt ville møbler være en trøstende bolig, men denne kælder har andre familiebindingstider i tankerne.

Som en sidste udvej, kig til de kældre, der føler en lille smule tromme på spændingsskalaen, på gulvet for at tilføje noget energi. Læg en fed geometrisk tæppe, eller lag en masse mindre grafiske tæpper i samme farvepalet. Dette tilføjer instant lift.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar