10 Dekorere tricks og hemmeligheder for en perfekt indretning

Selvom en professionel kan give dig nyttige råd og kan også hjælpe med alle mulige aspekter af indretning, foretrækker vi normalt at gøre ting selv. Det betyder ikke, at vi ikke kan gøre et job så godt som den professionelle. Det betyder simpelthen, at vi skal uddanne os en lille smule, før vi starter projektet. Følgende tips og hemmeligheder er kun et udgangspunkt.

En større seng.

Når du udsmykker et lille soveværelse, gør du ikke fejlen ved at tro, at en lille seng ville gøre rummet til at virke større. Faktisk vil det have den modsatte virkning. Så gå med en større seng i stedet. Vælg dog ikke en seng, der tager op halvdelen af ​​rummet, fordi det kun vil få dig til at føle sig ubehageligt.

Gå mørk

En konstant fejl tænker på, at mørke vægge får værelser til at føle sig mindre, når de faktisk har den modsatte virkning. Så hvis du planlægger at dekorere et lille rum, skal du tage højde for farver, der ikke nødvendigvis er hvide eller pasteller.

Bland stilarter.

Nogle gange er det forfriskende at blande forskellige stilarter. Det er en god ide, især hvis du vil gøre et værelse føles moderne og elegant samtidig med at du opretholder en hyggelig stemning. Prøv at tilføje klassiske og vintagehåndtryk til moderne decors for eksempel.

Overdimensionerede sengelamper.

Giv dit soveværelse et mere imponerende look, samtidig med at du opretholder den hyggelige følelse ved hjælp af overdimensionerede lamper. De vil have en dramatisk effekt, og de vil også sætte en romantisk og indbydende stemning

Guld rører.

MoreINSPIRATION
  • Udsmykning med asiatiske accenter - et par stilhemmeligheder
  • 10 tips og tricks til at dekorere et faldskærm
  • Få tricks til at gøre dit hjem smukt og original

Når det er meget populært, synes guld som en farve at få terræn igen. Du kan tilføje gyldne accenter til rum som f.eks. Stuen, hvilket giver det en lille gnist. De ser elegante ud, især hvis stuen har en mere klassisk indretning.

Store planter.

Et stort rum vil også have store tomme hjørner, og en god måde at fylde det rum er med en stor potteplante. Planter blødgør indretningen og giver det også en forfriskende følelse. De er også meget alsidige og kan se godt ud i enhver form for indretning.

Bland siddepladser.

Prøv at ændre lidt på den traditionelle måde at dekorere en spisestue ved at blande siddepladser ved bordet. For eksempel, i stedet for at have samme stole, kunne du have en bænk og et par stole eller lænestole i begge ender.

Tilføj en vintage touch.

Vintage accenter gør ofte et værelse føles mere indbydende og hyggeligt. Selvfølgelig kan du give et vintage stykke en makeover for at gøre det mere integreret i indretningen. Du kan male det igen eller ændre hardware.

Alt hvidt.

En hvid interiørindretning ser altid godt ud, hvis du søger at skabe en tidløs indretning, der ikke behøver at retoucheres i de kommende år, det er vejen at gå. Et hvidt indretning ser særligt smukt ud i et moderne hjem.

En kilim.

Tæppet er en af ​​de vigtigste accent stykker i et værelse, så vælg det omhyggeligt. Du ønsker at vælge et kilim, der er tidløst og altid smukt. Der er mange varianter, og du kan finde den rigtige til den stil du har valgt til dit hjem.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar