10 pejse til enhver stil. Hvilken er din?

Pejse, ligesom alle andre tilbehør eller dekoration til huset, kommer i en række forskellige stilarter, modeller og designs. De har hver især unikke egenskaber, der gør dem specielle, og et sted derude skal også være pejsen, der er perfekt til dig. Måske er det endda en af ​​disse:

Rustik.

Pejse er generelt værdsat for deres evne til at skabe en varm og hyggelig atmosfære på værelset. En rustik pejs kan gøre det bedre end de fleste andre stilarter. Materialerne, der bruges sammen med designet, bidrager til et overordnet meget indbydende og tiltalende udseende.

Minimalistisk.

Den stil, du vælger til din pejs, skal også være i overensstemmelse med resten af ​​boligens indretning. For eksempel ville en rustik eller traditionel pejs ikke se lige godt ud i en moderne eller moderne stue, medmindre du vælger en blanding af stilarter og påvirkninger. Ellers er det bedst at vælge en minimalistisk pejs.

Brændeovn.

En brændeovn er en speciel type pejs, som du normalt ser i gamle film og faktisk ikke får se i private hjem i disse dage. Denne type pejs er noget, du kan integrere i dit køkken for at give det en hyggelig, victoriansk stemning.

Mosaic facade.

Dette er ikke ligefrem en helt ny type pejs, men snarere en detalje, der sætter tonen til designet og for resten af ​​indretningen. En mosaikfacade er en interessant og elegant måde at gøre din pejs skiller sig ud. Du kan vælge denne detalje, når du vil ændre udseendet af din pejs eller fra starten som en måde at sikre en elegant og charmerende atmosfære i rummet.

Træ pejs vægge.

MoreINSPIRATION
  • Soveværelse pejse - en måde at gøre dette værelse endnu mere varmt, hyggeligt og indbydende
  • 21 Moderne pejse: Egenskaber og indretningsdekorationer
  • 15 Ikke-fungerende pejse - arkitektoniske metaforer, der ændrer atmosfæren i vores hjem

Pejsen er et element, der gør et værelse føles varmt, hyggeligt og indbydende, uanset stil og design. Træ er et materiale, der stort set kan gøre det samme. Så når du kombinerer disse to elementer, forbedres alle disse egenskaber. Træ pejs vægge er ganske almindelige og en meget smuk indretning funktion.

Sten pejs vægge.

Et meget populært og berømt billede er det med en pejs med sten rundt omkring den. Det er et klassisk og meget smukt billede, der passer mest til traditionelle hjem, men med lidt kreativitet kan det også tilpasses andre typer indretning.

Landlig pejse.

Der er også en bestemt type pejse, der er symbolsk for de fleste landlige boliger. Det har et ret simpelt design med klassiske egenskaber, og det gør værelset til at føle sig både elegant og hyggeligt. Dette er en stil, som også kan tilpasses til andre typer boliger.

Bjerghytte pejse.

Når du tænker på pejse generelt, kommer flere billeder normalt i tankerne. Blandt dem er der normalt en hyggelig bjerghytte med en stor, smuk pejs. Denne type pejse kræver normalt masser af plads og er bedst egnet til traditionelle boliger.

Moderne pejse.

De fleste moderne pejse har design, der ikke længere fokuserer på at skabe en hyggelig og varm atmosfære i rummet. De bliver omdrejningspunkt i indretningen, og deres designs er minimalistiske. Disse pejse blev dybest set helt genopfundet, og de er blevet en helt ny type funktion.

Flydende ildsteder.

De boliger, der har højt til loftet, giver mulighed for at vælge en flydende pejs i stedet for den klassiske type. Dette betyder stort set, at pejsstrukturen vil blive fastgjort til taget eller loftet, og det bliver en suspenderet flydende genstand.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar