10 High Ceiling Living Room Design Idéer

Høje lofter i et rum gør hele rummet til at virke større. De er mest almindelige i tilfælde af stuer. En rummelig stue med højt til loftet vil virke endnu større, og det vil få et dramatisk udseende uanset hvilken type indretning og indretning der er. Men afhængig af loftets form kan atmosfæren også afvige.

Et højt loft er ikke så dramatisk som et buet eller fladt loft. Men det har en unik karakteristik. Det gør rummet til at føle sig hyggeligt, mere intimt og det gør atmosfæren indbydende og behagelig. I sådanne tilfælde ville et træpanelloft eller et med udsatte træbjælker forøge indretningens varme og hygge. Men uanset form og type af loftet er det også udfordrende at dekorere sådan en stue.

MoreINSPIRATION
  • Sådan dekorere et stue med højt til loftet
  • Sådan opgraderer du dit opholdsrums loft til et fantastisk nyt udseende
  • 10 rustikke stue ideer, der bruger sten

I tilfælde af stuer med højt til loftet går vinduerne normalt helt op, hvilket gør interiøret meget lysere end normalt. Med hensyn til indretningen er en god måde at understrege skønhedens lofter på at bruge lave hængende lysekroner eller vedhængsbelysning. En interessant måde at dekorere væggene på er at hænge illustrationer på de højere portioner eller at bruge en projektor. En meget vigtig detalje er at skabe en sammenhængende indretning og tænke n perspektiv. Vi har valgt et par smukke eksempler på stuer med højt til loftet, og vi håber, at billederne får fat i deres sande skønhed.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar