10 mest populære projekter præsenteret i juni 2012

Denne første sommermåned i 2012 bragte den en række fascinerende projekter på Freshome. Tid til at se det bedste ud af det bedste, ifølge dine Facebook-aktier. Du er velkommen til at kommentere projekterne, da vi byder alle konstruktive ideer og tanker velkommen. Husk at ved at klikke på billederne, kan du se flere billeder og detaljer om hvert projekt.

#1. Resorts er meget populære på Freshome, og vi elsker at fodre din appetit til ferie inspiration! Beliggende i en af ​​de største laguner i det naturskønne Maldiverne, Soneva Gili af seks sanser (det mest populære projekt i denne måned) giver en stor grad af komfort i sine overdimensionerede villaer, stærkt forbundet med landskabet. Tilflugten består af 45 overdådige over-water-villaer, hver med en fantastisk udsigt.

#2. Forudsat at beboeren ikke "belastes" med masser af husstands ejendele, er denne lille 21 kvadratmeter lejlighed bare perfekt. Det er utroligt, hvordan designerne formåede at gøre sådan et lille rum til en luftig og behagelig krybbe. Et vidunderligt eksempel på svensk design, dette projekt er præget af smagfuldhed og originalitet.

#3. Omgivet af perfekte strande, frodig tropisk vegetation og et eksotisk rev kun få meter væk fra kysten, Lily Beach Resort & Spa siges at være pioner i det "overkommelige luksus" -koncept. Også kendt som det første 5-stjernede All Inclusive Platinum Plan Resort i Maldiverne, kombinerer retrætet en gunstig beliggenhed med fremragende faciliteter og service.

#4. Navngivet Marks / Caride Residence, bruger dette moderne Manhattan boligareal den kreative ånd af begge holdet på I-stråle arkitektur og design og parret bor her - Melissa Marks og Vicente Caride. De 20.000 Lego klodser, der udformer trappen, gør dette sted originalt og fængslende.

#5. Ser denne charmerende lille lejlighed Specielt udviklet til de studerende i Sverige gør man en genovervejelse af ideen om kollegiet sovesale. Lejligheden ligger i en dejlig bygning fra slutningen af ​​1800-tallet med en samlet stue på 39 kvadratmeter og har smukt træværk, høje vinduer og sorte stikkontakter, der minder om områdets historiske baggrund.

#6. Et stykke af Amsterdams travle Schiphol lufthavn blev opdateret af hollandske designere Tjep - det Schiphol Afgangslokale 4 viser nu et rum, hvor social interaktion opmuntres og manglen på flyudsigter blev dæmpet ved hjælp af stiliserede flybænke. Klik blot på billedet herunder for mere information om projektet.

#7. Hvis du er på udkig efter inspiration fra lejlighedens design, skal du kigge på dette sprudlende moderne penthouse beliggende i centrum af Stockholm, Sverige. Duplexen har en boareal på 101 kvadratmeter og i alt fire værelser. Træ er det afgørende element for hele projektet, der tilføjer varme og elegance, mens den stærkt kontrasterer de hvide vægge.

#8. Beliggende i et Chelsea brownstone landemærke byhus, svinger disse fantastiske boligområder mellem ude og inde. Stedet blev renoveret til en mode designer på jagt efter en afbalanceret sammensætning af teksturer, farver og lys og designet afArchi-Tektonik.

#9. Vi har modtaget nogle billeder af en lejlighed i Beograd, Serbien. designet af en af ​​vores læsere, Dragana Lazovic. Som vores læser forklarede, da hun købte den, var den helt i ruiner, og konverteringsprocessen varede i to måneder. Ved udseendet af ting blev lejligheden meget værdsat, hvilket gjorde denne liste på nummer ni.

#10. Denne oprindelige 4 værelses lejlighed i Stockholm, Sverige har 182 kvadratmeter rå inspiration! Centreret omkring en åben planløsning og spiseplads med en imponerende lofthøjde på fire meter, kombinerer loftet en rustik charme med state-of-the-art moderne tilsætninger.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar