10 Original Altar Design Idéer til udendørs bryllupper

Sig dine løfter i en unik og mindeværdig indretning, fordi du fortjener. Et bryllup er måske det mest specielle øjeblik i en persons liv. Det er en magisk begivenhed. Det er selvfølgelig også meget stressende, især for bruden og brudgommen, men vi vil ikke tale om det nu. Vi vil fokusere på et par måder, hvor du kan gøre dette øjeblik unikt med et fantastisk bryllupalter. Der er masser af ideer, du kan udnytte, især hvis du planlægger et udendørs bryllup.

Du kunne have en grøn, skovinspireret alterindstilling. Du kan lægge paller oven på hinanden for at skabe en træfasedekoration og derefter dekorere alt med mos og blomster. Selvfølgelig er der endnu bedre træer, der er naturligt indbygget i indretningen. Du kan også dekorere alteret med farvet bunting for at give det et personligt udseende.

MoreINSPIRATION
  • 10 Party Ideer Du kan stjæle fra bryllupper
  • 20 centerpiece ideer til efterår bryllupper
  • Sådan forbereder du dit hus - Udendørs vægdekorationer

Hvis du planlægger et bryllup, hvor kærlighed er hovedtemaet, så kan du udnytte ilden form. Det er nemt at være kreativt, fordi udendørs rum ikke er et problem. Du kan føje personligt berørt til indretningen ved at inkludere ting, der definerer dig som et par.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar