Lyse ideer til udendørs belysning design

Ekstern belysning tilføjer en helt ny smag til din have eller dit hjems facade. Forlængelse af dagslyset er kun en lille del af ideen, når det kommer til lysarmaturer, der vil blive bygget ud af døren. Oprettelse af nogle områder, hvor lysintensiteten er forholdsvis høj, er en god ide for ethvert rum, som du vil bruge om aftenen. For eksempel kan dette være under en pavillon eller en veranda, hvor du vil holde en kok ud om aftenen. På sådanne steder er det en god ide at holde lysniveauet så ensartet som muligt, så der ikke er områder eller opfattes som mørkere end andre steder.

Der findes eksterne belysningsprodukter, der er specielt designet til at skabe dette niveau af belyst ensartethed. Men lavere niveauer af lys med mindre ensartethed arbejder i en mere arkitektonisk forstand i andre eksterne situationer. Sprøjter og vaske af lys kan skabe store teatralske blomstrer. De kan også være yderst funktionelle, hjælpe med vejsøgning og påpege turfare. Når det drejer sig om at designe din egen ydre belysning, er det bedst at blande disse forskellige slags effekter.

Flammende lanterne.

Flimrende lys har altid en appel, der er svært at slå. Tænk på et romantisk måltid til to med et simpelt lys midt på bordet. For at skabe en blød, legende lyseffekt gå til nogle flammebaserede lanterner, der vil tilbyde et konstant skiftende og flimrende lys. Lanterne kommer i mange former og størrelser og kan brænde et bredt udvalg af brændstoffer. For en langsom brændende, blød effekt, gå til glaserede lanterne, som huser lys. Selvom lysniveauet understøttes af nogle elektriske fittings, vil belysningen stadig flimre og hoppe rundt på en attraktiv måde.

Stringing Vintage Lights.

Belysning, der er spændt ud fra ledningerne, har en romantisk stemning, der kan fremkalde en behagelig aften tilbragt i en parisisk café. Hvis dette udseende appellerer til dig, så undgå pærer, der har en ren hvid eller blålig farve til dem. Gult og gyldent toner er bedre til eksternt hængte vintagelys, især hvis der ikke er nogen dækning eller skygge på pæren. Cool blue vil fungere i en ultramodern indstilling, men for dette ser du efter LED-armaturer. String din vintage lyser ud under undersiden af ​​en markise eller på tværs af en trellis. Sørg for, at det produkt du vælger er passende bedømt til brug udenfor, og at det kan modstå dårlige vejrforhold.

Plantemaskiner.

MoreINSPIRATION
  • Wall Lighting ideer passer til moderne stuer
  • Sådan vælger du udendørs belysning for at oprette kontaktpunkter
  • Belysning ideer til udendørs haver, terrasser og verandaer

Leder du efter noget andet, når det kommer til ekstern belysning? Hvad med planterne, der selv er lysende belysningsprodukter? Alle former for eksterne møbler kan fremstilles til at omfatte et element eller to belysning, så tænk lidt om at bruge din eksterne belysning på en ny måde.

Vægvask.

Oprettelse af en vægvaske vil virkelig gøre dit belysningsdesign arbejde på en måde, der er mere integreret med resten af ​​boligets arkitektur. Vaskvasker skaber et blødt udseende, fordi lyset rammer dit øje efter at være blevet afskåret fra væggen. Det kan henlede opmærksomheden på detaljer i arkitekturen og gøre et hjem til at virke indbydende udefra. For at markere en rute for gæster at tage vægvasker, der sprøjter på gulvet er en god idé.

Paving Lights.

Belysningsbelysning sidder inden for en blok brolagt gårdhave af ydre gulv for at markere forhindringer og give et niveau af lys, der er tilstrækkeligt til at finde dig rundt. Skønheden i disse slags fittings er, at de kan trækkes på uden at blive beskadiget eller skabe en turfare i deres egen ret. Vælg dem med langvarige lysdioder, så du ikke hele tiden skal udskifte dem.

Bollard Lighting.

Bollards er ikke kun for at stoppe køretøjer, hvor de ikke skal. Hvis du har et område, som du vil markere med belysning, men ikke ønsker en gadelignende effekt med lygteposter stikker op overalt, er en stilfuld belyst bollard svaret. Dette er en særligt pæn løsning, hvis du har lette forurening til en nabos ejendom at overveje, da den reducerede højde af bollards giver mulighed for meget lidt lette spil.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar