5 måder at forskønne en ren glasburk

En af mine foretrukne måder at tilføje en unik flair til et rum er gennem gør-det-selv (DIY) projekter. Dette infunderer ikke kun personlighed ind i selve rummet, men det tilskynder også til genbrug, repurposing og upcycling en række objekter. (Gå grøn!)

Så hvis du har et par glasburer liggende rundt at samle støv, er her fem dejlige og kreative måder at gøre dem smukke på. I det mindste kan de ligge rundt at samle støv i stil!

Glas jar lysekrone - En hurtig internet søgning vil dukke op masser af alternative tager på glas krukke lysekrone. Denne særlige involverer klogt at dreje baby mad krukker ind i en dekorativ lysarmatur, selvom jeg er sikker på, at det kan ændres ret nemt at indarbejde hvad størrelse og stil af krukke du har til rådighed.

MoreINSPIRATION
  • DIY Typografiske Frosted Glass Jars
  • Enkle måder at dekorere med blå-tonede Mason krukker
  • 5 hurtige, nemme måder at dekorere almindelige vaser på

Glas krukke lanterne - Er disse ikke næsten æteriske? (Og for at tro, at krukkerne måske havde haft mayonnaise lige dage før.) Som med ethvert DIY projekt, kan de klare former på disse frostede skønheder tilpasses. En fordel for disse er, at de påvirker enten som en enkelt lanterne eller i grupper. Jeg elsker hvordan enhver størrelse af krukke kan bruges nemt. {Found gardenersworld}.

Mason jar plantere - Dette kan bare være min favorit ide endnu. Du skal blot montere krukker af samme størrelse (de behøver ikke at være quart krukker, selv om det er det der bruges her) til et stykke genvundet træ med en slangeklemme og hænge i en solrig gang til indendørs planter. Elsker den kreative jordlighed af dette!

Malede glas krukker - Jeg har set flere variationer på dette, men ingen med dristige maling farver som dette ... og jeg må indrømme, jeg er helt slået. For at genskabe dette skal du blot hælde lidt maling i krukkerne, hvirvle den rundt, indtil den helt dækker indersiden og lad den tørre. Jeg kan godt lide at de enkelte pærer kommer ud af en række af disse krukker - så smuk. {Fundet på webstedet}.

Cascading glass jar lysekrone - Denne DIY er repræsentativ for industrielt chic vedhæng belysning, og det er super chic. De skiftende blå og klare glasskruer er et unikt spin (som et vandfald, slags?) På lysekronens front. Absolut smuk.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar