10 måder at forskønne dit hjem med hvidt

Hvide interiører og indretning har længe været forbundet med formalitet og pletfri omgivelser. I hjemmet design syntes det forreste formelle rum, som særlige gæster sad i, at være det eneste rum, som ingen var højt i! I dag har hvid taget et nyt udseende, fra afslappet interiør til bløde stoffer, hvide toner er smukke og er til daglig brug. Ved at tilføje pops af farve til hvid, eller tilføje mørke, rige farver, synes hvid at have taget en ny persona i moderne hjemindretning. Her er 10 måder at forskønne dit hjem med hvid, den mest alsidige farve i spektret!

1.) Varianter af hvidt: Hvid kan parres med beiges, tans, offwhite og ecru for at give tone på tonefarve, der gør hvid mindre tøs og venligere. Vary hvide med mønstre og teksturer til at opleve et rum og tilføje visuel interesse.

2.) Vvs-installationer kompliment hvid: Armaturer i krom, antik bronze eller børstet nikkel viser den naturlige natur af hvide dræn, badekar og brusere. Bondehus synke med deres udsatte forklæde er smukt i hvidt. Tilføj skinnende kromarmaturer til dit hvide køkken, og det vil altid blive rent og skarpt.

3.) Hvid i køkkenet: Langt væk er de dage, hvor køkkenskabe kun blev efterladt naturligt farvet i varierende nuancer af brun. Hvid skabet sammen med hvide marmor eller granit bordplader er ren og klassisk. Tag dyb kastanjebrune i en slagterblok ø counter og de to farver komplimentere hinanden fejlfrit.

4.) Lav et værelse føles større med hvid: Hvis du forsøger at finde ud af, hvordan du tilføjer plads og dybde til et værelse, skal du bruge hvidt. Hvid afspejler lys og derved tilføjer en rummelig følelse til de mindste af værelserne. Brug varierende nuancer af hvide på vægge for at skabe et afslappende humør uden at det føles sterilt.

5) Badeværelser føler sig rene og lyse med hvide: Har du nogensinde bemærket de fleste hotel badeværelser er hvide? Hvide badeværelser føler sig luksuriøse og rene. Badeværelser er det ene rum, som opfattelsen er virkelighed, og du vil slappe af og slappe af i et hvidt badeværelse. Fra badetøj til hvide fluffy morgenkåbe, forkæl dig!

6.) Tilføj mørke farver for en dramatisk følelse af dit rum: Hvis du foretrækker en sofistikeret og raffineret fornemmelse af dit rum, skal du tilføje stålgrå, espressobrune og varierende nuancer af sorte. Den høje kontrast mellem hvide og disse mørke farver styrer opmærksomhed og respekt. Brug disse kombinationer i formelle underholdende rum og wow dine gæster!

7.) Brug slidstærkt stof omkring børn: Tror ikke, at du ikke kan nyde hvide interiører med børn rundt. Farven hvid fungerer godt i planteskoler og legerum, når de parres med lyse primære farver eller beroligende pasteller. Brug vaskbare slipcovers på møbler og brug slidstærk khaki og denim stof på kaste pude. Disse materialer vaskes godt, og vil holde det godt til mange vasker.

8.) Hvid trim lyser ethvert rum: Hvid kroneformning, bundbeklædning, stolskinner og wainscoting komplimenterer alle farver i regnbue for malingfarver. Hvid trim afslutter loftet og gulvet med en raffineret og professionel appel.

9.) Tilføj farve tilbehør: Brug lyse farver i kast, puder og område tæpper for at oplyse et hvidt opholdsområde. Et hvidt siddeområde med popper af lyse farver er moderne og sjovt. Jo lysere farverne jo mere legende atmosfæren vil føle.

10.) Hvid er tidløs: Uanset trends vil hvide være et klassisk næste år og 100 mere i fremtiden. Fra malingfarver til indretning er hvid klassisk og tidløs og får ethvert værelse til at se lysere og skarpt ud med sin friske brug.

Hvid kan bringe dit hjem en tiltrængt mængde friskhed og lys. Hvert værelse kan bruge hvid i sig selv, parret med stumper af farve eller i kontrast med mørkere farver for ekstra sofistikering. Din stil og livsstil vil hjælpe med at bestemme, hvordan hvid vil forvandle dit hjem!

Freshome læser tror du hvide er for formel, eller bruger du hvid til sin afslappede side også?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar