Fantastiske lodrette haver rundt om i verden

Der er mere end en type have og mere end en måde, hvor du kan designe dem. Vertikale haver, for eksempel, er meget specielle. De kan betragtes som levende kunst, og nogle har formået at skabe nogle virkelig imponerende strukturer. Her er nogle fantastiske vertikale haver rundt omkring i verden, som du absolut bør se.

I Madrid kan du f.eks. Finde denne smukke vertikale have, der ser ud til at tage over bygningen. Det er en spektakulær levende organisme, og du kan se, hvordan alle former for former og former dannes ved hjælp af planterne.

Dette er en anden betagende vertikal have og det kan findes i Provence, Cote d'Azur. Bemærk forskellen i nuancer og farver, og hvordan de kombineres for at skabe denne harmoniske sammensætning. Det er absolut noget at beundre, mens du besøger området.

MoreINSPIRATION
  • Store verdenskonstruktioner med grønne facader og lodrette haver
  • En kombination af vintage og moderne indretning grundet af vertikale haver
  • Mesmeriserende japanske haver rundt om i verden

Bordeaux har også en meget interessant visning af levende planter. Balkonerne i denne bygning repræsenterer vertikale haver. De skaber en meget flot skærm og de skaber også symmetri i design. Det er en evry smuk måde at tilføje farve til en bygning.

Denne vidunderlige vertikale have kan ses i Singapore. Det imponerer ikke kun med sin størrelse, men også med sine fascinerende farver og nuancer. Den vertikale have bliver en spektakulær baggrund, og det er et godt eksempel på, hvordan denne type design kan tilpasses indendørs.

Hong Kong har også et meget interessant display på dette smukke hotel. Den vertikale have i denne sag præsenterer også en meget veldefineret form, og dette tilføjer til sin charme. Det har et næsten skulpturelt udseende, og det er en af ​​de mange attraktioner her.

Australien har en af ​​de mest imponerende og smukke haver du kan finde. Den store ting ved denne særlige vertikale have er, at alt andet indgår i indretningen også tilføjer til sin charme. Dørens farve og form, belysningen og alt andet bidrager til et overordentlig imponerende udseende.

Den sidste fantastiske lodrette have, vi har medtaget her, findes i Paris. Det dækker Quai Branly Museum og det er som en levende organisme, der holder bygningen varm og smuk. Formen og designen af ​​bygningen var perfekt til projektet.

Alle billeder af PATRICK BLANC.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar