10 fantastiske flydende huse rundt om i verden

Selv om nogle mennesker ikke kan lide ideen om at være på et sted, der er omgivet af vand, kan det være temmelig fantastisk at bo i et flydende hus. Der er noget unikt om flydende huse, der gør dem utrolig tiltalende. Derfor er dette koncept blevet udviklet gennem årene, og vi har nu alle mulige fantastiske designs, fra simple flydende huse til hele private øer.

Men om det er et lille hus eller en ekspansiv flydende struktur, er følelsen af ​​frihed og de fantastiske udsigter altid fantastisk. Det er som at have dit eget lille stykke paradis. Desuden, hvis du kan lide den måde, hvorpå bølgerne rocker dit hjem, så er det virkelig det bedste sted at være på. Her er et udvalg designet til at fange skønheden i disse huse.

Flydende hus i Ontario.

Vi skal begynde med dette dejlige flydende hus i Ontario, Canada. Det blev designet af MOS Architects og afsluttet i 2005. Huset har et areal på 186 kvadratmeter og kan findes på Lake Huron. De usædvanlige forhold på stedet betød, at arkitekterne også måtte anvende specielle konstruktionsteknikker. Huset sidder på en struktur af stålpontoner. Selve huset blev bygget separat, på den frosne sø og derefter forankret til bunden.

Powell Lake, British Columbia.

Dette flydende hus ligger på Powell Lake i kystnære British Columbia og har et stærkt traditionelt design. Den har en enkel struktur med en halv historie. Den sidder på en støttestruktur lavet med gigantiske logs og stålkabler, strammet med vinsjer og hydrauliske stik og med jernbanespidser. Denne struktur er nok det mest komplicerede element i dette huss design. Det interessante ved denne ejendom er, at det ud over det egentlige hus også omfatter en båd dock, et skur og endda en grøntsagshave.

Boathouse.

Dette er en moderne version af et bådhus. Det blev designet og bygget af TYINs tegnestuearkitekter og ligger i More og Romsdal, Norge. Gennemført i 2011, har huset et design, der har den traditionelle struktur af norske bådhuse. Det var faktisk bygget med materialer fra et gammelt bådhus, der skulle nedrives. Nogle funktioner er blevet genanvendt, såsom vinduer eller paneler. Ydersiden fik en fin grå patina, der giver huset karakter.

Privat Yacht som Tropical Island.

At have en dejlig flydende hytte er dejlig, men nogle mennesker vil gerne tage ideen til et helt andet niveau. De ønsker at skabe deres eget flydende paradis, så de kommer op med ideer, som fremstår futuristiske i starten, men der har potentialet til at blive virkelighed. Tag for eksempel denne spektakulære struktur. Det er en kombination mellem en kæmpe yacht og en privat ø. Det har et udvideligt dæk, gæstehytter, en pool, en vulkan, balkoner og mange mere spektakulære funktioner. {Fundet på Yachtislanddesign}.

Futuristisk Flydende Ecopoli.

Her er et endnu mere imponerende projekt. Dette er Lilypad, en dramatisk flydende struktur designet af Vincent Callebaut. Det kan rumme næsten 50.000 mennesker og har et meget imponerende udseende, hovedsagelig på grund af alle de grønne funktioner. Selv om det stadig er et koncept, håber designeren, at det bliver til virkelighed ved århundredeskiftet. Det ville virkelig være et luksuriøst tilbagetog langt fra alt og alle. {Fundet på TrendHunter}.

Flydende hus på Amstelfloden.

MoreINSPIRATION
  • Flydende hus på Lake Huron af MOS Architects
  • Huse, der elsker naturen - For en bedre verden, hvor træer kan få en anden chance
  • Moderne huse med fantastiske glasfacader

Men lad os nu komme tilbage til projekter, der rent faktisk eksisterer i virkeligheden. Et godt eksempel at kigge på ville være dette flydende hus fundet på Amstel-floden i Amsterdam, Holland. Det er en struktur, der smukt kombinerer funktionalitet og minimalistisk design. Det var et projekt af +31 Architects, og det blev modelleret efter design af traditionelle flydende huse, men ved hjælp af moderne metoder. Det har en samlet overflade på 200 kvadratmeter og har to niveauer. Det lavere niveau går under vandet, en beslutning baseret på, at husets maksimale højde måtte være 3 meter, en grænse pålagt af de lokale regler. {Found on oradearhitectura}.

Fra camper til båd til den bedste ferie nogensinde.

Når du tænker på et flydende hus, billede du straks visningerne, vandet, naturen og du forestiller dig det som en ferie tilbagetog og ferie destination. Det er præcis det, som Sealander blev designet til. Den Sealander er en 2-hjulet carry-along indkvartering, som du simpelthen kan vedhæfte på bagsiden af ​​din bil og tage med dig i din ferie. Det er et meget alsidigt miljø, der endda kan sidde på vandet. Multifunktionsstrukturen er kompakt og kan placeres i stort set ethvert miljø.

Flydende koncept.

Alle de fantastiske flydende huse, der præsenteres hidtil, har til fælles det forhold, at de giver dig mulighed for at nyde naturen og beundre den fantastiske udsigt over vandet. Men hvad med undervandsbilleder? De kan også være fantastiske. Faktisk er de endnu mere spektakulære på grund af alt mysteriet. Trilobis 65 giver dig mulighed for at beundre dem, mens du slapper af og nyder din ferie. Trilobis 65 er en semi-nedsænket struktur designet af Giancarlo Zema. Det kan rumme 6 personer og har fire niveauer.

Muskoka Boathouse.

Vi skal nu fokusere vores opmærksomhed på en smuk ombygning af en bådhus. Beliggende på Muskoka Lake i Ontario, Canada, blev dette flytende hus afsluttet i 2007. Det var et projekt af Christopher Simmonds Architect og det er en 600 kvadratmeter struktur. Det har to niveauer, den ene er gæstesuite. Det har et simpelt og rustikt design med en tagterrasse og et dæk. Interiøret er minimalistisk, indbydende og moderne.

Buet flydende hus.

Dette er et lignende, dog meget forskelligt flydende hus. Det er simpelt, men det er også unikt. Formen af ​​huset er den mest iøjnefaldende og usædvanlige detalje. De buede vægge fremkalder skønheden i det ripplede og gør huset perfekt integreret i landskabet. Husets facade er lavet af glas og giver fantastisk udsigt. Ud over at være iøjnefaldende er huset også bæredygtigt, en detalje, der gør det endnu mere interessant. {Found on oshatz}.

Moderne flydende hus.

Det sidste flydende hus, vi skal præsentere dig, er en moderne struktur med et minimalistisk og stilfuldt design. Det har flere niveauer, og den øvre del har en glasfasade med uafbrudt udsigt over det smukke omgivende landskab. På grund af designets kompleksitet virker dette ikke som en ferie tilbagetog, men mere som en faktisk bolig. {Fundet på blog}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar