Har du brug for en Flyt-In Deep Cleaning? Amazon Home Services har du dækket

Indholdsfortegnelse:

Har du brug for en Flyt-In Deep Cleaning? Amazon Home Services har du dækket
Har du brug for en Flyt-In Deep Cleaning? Amazon Home Services har du dækket
Anonim

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Du har lige flyttet ind i dit nye hjem eller lejlighed. Ser man på alt, hvad der skal gøres, kan du føle at du har brug for en hær på din side. Du har kasser til at pakke ud, det tricky smart home security system at installere, fladskærms-tv til montering og nye møbler til at samle. Plus, du vil have dit hjem sparkly clean - STAT. Heldigvis Amazon har du dækket; sin afdeling for hjemmebrug i Amazonas vil sende en person med det samme for at afkrydse varerne på din honningsliste.

Mens du måske ikke er bekendt med tjenesten, har det eksisteret siden 2015. Amazon har opbygget en imponerende liste over eksperter og fagfolk over hele landet, klar til at komme, udfør de opgaver du tildeler dem.

Hvad kan Amazon Home Service-eksperter gøre for dig?

Amazon Home Service-eksperterne tilbyder et bredt udvalg af tjenester. Tekniske eller smart-hjemme relaterede opgaver som optimering af din Wi-Fi-router eller installation af en smart termostat er deres bredeste udvalg af service. Men Amazon har også blikkenslagere, elektrikere og manuelle arbejdsrelaterede fordele. Nogle af de mest efterspurgte opgaver, du kan bestille, er:

 • TV vægmontering
 • Surround lyd og hjemmebiograf opsætning
 • Smart fjerninstallation
 • Patio møbler montering og generalforsamling
 • Havearbejde
 • Hjem forbedring
 • Flyt ud rengøring
 • Flyt-in rengøring og husholdning rengøring
 • Handyman efter timen

Hvor meget koster handyman-per-timen?

Amazon gør det nemt at få upfront tilbud på hjemmevirksomhed inden bestilling. Indtast din postnummer, tjek hvad du måtte have brug for, og du får en øjeblikkelig pris. For eksempel, en håndværker til at arbejde inde i dit hjem i to timer med en trin stige omkostninger:

 • $ 210,99 i Downtown Chicago, IL
 • $ 196.69 i Austin, TX og Phoenix, AZ
 • $ 208.49 i Los Angeles, CA
 • $ 189,99 i downtown Atlanta, GA

Ifølge Amazon kan håndværker fuldføre flere tjenester inden for de givne timer. Listen over tjenester er omfattende, men nogle af de mest populære forespørgsler er hængende reoler, babybeskyttelse af hjemmet, kabelføring af hjemmebiografkomponenter, reparation af glasvinduer og reparation af gips. På siden estimeres endda, hvor mange timer der skal bruges til de forskellige opgaver.

Hvor meget koster rengøringsrengøring?

En udrulningsrengøring er ret detaljeret siden alt skal rengøres - bordplader, frysere, belysningsarmaturer, dørkarpe, persienner, vindueskarme, toppe af køkkenskabe, køleskabsinteriør osv. Ifølge Amazon Home Services Move-Out Rengøringssiden, en udrulningsrengøring af en hjem eller lejlighed op til 1.000 kvadratmeter i Downtown Atlanta koster $ 160.

Hvor finder du Amazon Home Services?

Amazonas Home Services-side viser alle tilgængelige tjenester. Du kan også finde et ekspert installationspris citat på mange af produkt-til-salg sider.

I dette eksempel er der et valgfelt til "Få ekspert TV-vægmontering" lige under tv-størrelsesindstillingerne. Muligheden inkluderer en vægmonteringspris for din postnummer ($ 96.90 for Atlanta).
I dette eksempel er der et valgfelt til "Få ekspert TV-vægmontering" lige under tv-størrelsesindstillingerne. Muligheden inkluderer en vægmonteringspris for din postnummer ($ 96.90 for Atlanta).

Hvorfor bruge Amazon Home Services?

Den største grund til at bruge Amazon Home Services er, at Amazon gør det nemt; Du kan bestille en rengøringsrengøring eller en hjemmebesøgsekspert med et par klik og betale for aftalt service på forhånd ved kassen.

Amazon skifter sine eksperter og inviterer fagfolk, som de hævder at "have en stærk rekord af servicekvalitet." Du stoler på en fremmed for at komme ind i dit hjem eller kontor baseret på Amazons omdømme, så virksomheden udfører en seks-punkts kriminel baggrundskontrol og verificerer licens og registrering. Du kan også læse anmeldelser om eksperterne fra andre kunder for at informere din beslutning.

Og hvis noget går galt, er alle Home Services støttet af Amazonas lykkegaranti. Hvis du ikke er 100 procent tilfreds, vil Amazon rette op på det eller give dig fuld refusion.

Har du brugt Amazon Home Services? Vi vil gerne høre om din oplevelse i kommentarerne nedenfor.

Populært emne.