Kunst og stilfuldt design arbejder sammen smukt i det eklektiske NS-hus

NS House er et familiehus beliggende i Sao Paulo. Det er designet af Fabio Galeazzo Design, og det er en blanding af stilarter og påvirkninger fra Italien, Frankrig og Skandinavien. De arbejder sammen harmonisk og resultatet er et meget indbydende og komfortabelt interiør, et perfekt hub for socialisering.

Klienterne ønskede, at dette hus var det sted, hvor de kunne mødes med deres venner og have det godt, så det skulle være indbydende og det skulle være rummeligt.

De ønskede også at inkludere deres samling kunst og design stykker ind i den indvendige indretning. Derfor er det endelige resultat et eklektisk interiør med vintage møbler blandet med italienske, franske og skandinaviske møbler. Det er ikke noget du ofte ser. En anden stor ting ved dette sted er det layout, der er perfekt til socialisering.

MoreINSPIRATION
  • Åbent rum stuer med luftige og stilfulde indvendige decors
  • 20 stilfulde måder at arbejde med grå køkkenskabe
  • Eklektisk Home Design Style Egenskaber

De vigtigste sociale rum er stuen, spisepladsen, køkkenet, balkonen og kælderen. Køkkenet er meget smukt og smukt med en ø i midten og en meget iøjnefaldende suspenderet enhed med en usædvanlig form. Spisestuen har store vinduer og en fed indretning, mens stuen er varm og indbydende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar