Bambi stol til børn

Jeg kunne stadig ikke finde ud af, hvorfor denne stol blev navngivet som dette. Men her er nogle andre ting, jeg kunne finde ud af om det: Bambi-stolen er en meget fleksibel og yderst behagelig. Dens smukke design og dets bløde linjer og behagelig pude er nøjagtigt hvad du behøver for at gøre dit hjem færdigt.

Bambi stolen har et unikt design. Der er en meget smuk kontinuitet mellem ryglæn og benene. Ryglænet ligner et håndtag, og det kan faktisk bruges som håndtag til at bevæge stolen rundt. Puden er blevet håndlavet, og det er det stykke, der bringer de to dele sammen, der gør stolen udseende komplet. Bambi stol er et meget fleksibelt og alsidigt møbel. Det har en meget venlig form, der gør det muligt at integrere det i enhver form for indretning, hvad enten det er traditionelt eller moderne.

MoreINSPIRATION
  • Moroso Fauteuil Juju Chair
  • DIDI stol af busk + hertzog
  • Minnie Mus Stol For Kids Room

På grund af sine bløde buede linjer og dets venlige design, for ikke at nævne det søde navn, ville Bambi-stolen også være et godt valg til barnets værelse. Selvfølgelig ikke for meget små børn, fordi der stadig er en mulighed for at de ville få ondt. Alt i alt er dette unikke møbel noget, som alle gerne vil have i deres hjem. En meget flot skabelse af Timo Wong og Priscilla Lu danner Studio Juju.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar