Smukt renoveret lejlighed i Stockholm

Denne lejlighed er beliggende på øverste etage i en fire-etagers bygning i Stockholm. Bygningen har elevator, så du ikke behøver at sagsøge trappen. Lejligheden har en stor indbydende hal med smukke sorte klinkegulve og et meget praktisk walk-in closet. Der er også et renoveret køkken, et stort opholdsstue og to komfortable soveværelser.

Køkkenet er nyrenoveret, og det er udstyret med alt nødvendigt. Køkkenet er direkte forbundet med spisestuen, og det har også en meget praktisk bar, perfekt til underholdningsområdet. Lejligheden har et areal på 90 kvm. Lejlighedsbygningen blev bygget i 1904, men denne særlige lejlighed er blevet nyrenoveret.

Soveværelserne står over for den smukke gårdhave. De har egetræsgulve, hvide vægge og indbygget klædeskab. Desuden er praktiske hylder placeret over sengen for nem opbevaring. De har også solrige balkoner og pejse, der giver en varm og hyggelig følelse, for ikke at nævne den romantiske atmosfære.

MoreINSPIRATION
  • Lille men smukt renoveret lejlighed i Göteborg
  • Renoveret 7-værelses lejlighed i Stockholm
  • Renoveret 1894 Lejlighed med rummelig opholdsstue i Stockholm

I hele lejligheden er der store vinduer, der tillader naturligt lys at komme ind. Hele lejligheden har et meget indbydende design med trægulve og hyggelige pejse. Balkonerne er også en uimodståelig tilsætning, meget praktisk, især om sommeren, når du kan gå der og lade solen røre ved din hud og nyde det smukke vejr, mens du beundrer gården. {Found on innerstadsspecialisten}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar