Inspirerende Bookcase Plans, som giver dig mulighed for at tage sager i dine egne hænder

Kan du ikke finde en anstændig bogreol som passer til din stil, eller som passer ind i dit prisklasse? Så bygg bare din egen. Det er ikke så kompliceret eller så vanskeligt som du tror, ​​og med nogle vellavne bogreoleplaner kan du helt sikkert være vellykket. Der er masser af muligheder at vælge imellem, uanset om du ønsker at opbygge et hjørneboks, en der er høj og smal eller en der følger retningslinjerne i en bestemt stil. Vi har nogle gode ideer og planer, som vi gerne vil dele med dig i dag. Tænk på disse projekter som en inspirationskilde til en brugerdefineret bogreol, som du selv vil designe.

Vi starter med noget super simpelt. Faktisk er dette ikke engang en standard bogreol. Det er faktisk en slags lagerplads, som kan bruges i en række forskellige indstillinger. Det passer fint i børnenes værelse eller legeplads. De kunne bruge den til at gemme og organisere deres bøger eller deres kunsthåndværk forsyninger. Det kunne også fungere og en legetøjskasse. Under alle omstændigheder tjek de planer, der er delt på thislittlestreet.

Denne bogreol er fantastisk af flere forskellige årsager. Dens moderne design er enkel og har rene linjer og en stærk og holdbar struktur. Desuden er designet og planerne let modificerbare, hvilket betyder, at projektet kan tilpasses, så det passer til ethvert rum, uanset om du har brug for en smal bogreol, en super lang eller bare en regelmæssig. Du kan finde en detaljeret vejledning til dette projekt om popularwoodworking.

En bogreol behøver ikke at være stor og behøver ikke engang at vise standardstrukturen med hylder, der er fastgjort til en ramme. En bogreol kan være lille og lavet af trækasser, som den, der findes på burkatron. Er det ikke charmerende? Det passer perfekt i den krog mellem vægbjælkerne, og det er et perfekt match til en behagelig sofa eller lænestol. Dette kan være det ideelle læsested.

Da du selv laver reolen fra bunden, er du fri til at bruge det materiale du ønsker. Lad os f.eks. Sige, at du vil opbygge en industriel bogreol. Du kunne bruge nogle retvinklet stål til det. Besøg værkstedet og få nok til at opbygge rammen til den bogreol, du har i tankerne. Du kan gøre hylderne ud af træ for en behagelig kontrast mellem materialer og deres farver og teksturer. {fundet på saltbushavenue}.

Din nye bogreol behøver ikke at blive bygget fra bunden til at være charmerende og smuk. Du kunne simpelthen dine gamle bogreoler en makeover. Måske kan du endda forbedre dem strukturelt. Projektet på cieradesign kunne være en hjælp i denne forstand. Det viser, hvordan en gammel bogreol fyldt med ting blev forvandlet til et elegant møbel med en masse karakter.

Hvis enkelhed og anvendelighed er de ting, du værdsætter mest om en bogreol, så tjek dette projekt, som vi fandt på Instructables. Det er en bogreol med mange tegn, en som du kan bygge ud af nogle træplader metalstænger. Du kan give det så mange hylder som du vil, og du kan sikre det til væggen for mere stabilitet. Hver hylde kan farves eller males, og det er endda muligt at integrere denne enhed i en mere kompleks struktur, der også kan omfatte et skrivebord, for eksempel. Tjek planerne og få kreative med dem.

Når vi nævnte smalle bogreol, er dette et af de designs, vi havde i tankerne. Det er en stejl rør bogreol bygget ved hjælp af de planer og instruktioner deles på instrukser. Denne særlige bogreol er bygget ved hjælp af palle- og stålrør, men du kan helt sikkert gøre designet til din egen ved at vælge enhver type træ og metal, du foretrækker. For eksempel kan kobberrør give bokhylle et mere smarte udseende, en der er mindre robust.

Der er en cool vejledning til en honningkasse-formet reol på instrukser, som vi også finder meget interessante. Dette er en bogreol, som du kan bygge ved hjælp af spånplade og lim. Det er som et puslespil, bortset fra at du er den der skærer stykkerne og derefter samler dem. Brug primer og maling til at give hylderne nogen farve, du vil have. Du kan også bruge tape til at skabe interessante og iøjnefaldende mønstre. Hvert hexagonformet element kan betragtes som et enkelt modul, og du kan bygge så mange du vil, og derefter kombinere dem i en konfiguration der passer til dit rum.

MoreINSPIRATION
  • 10 Inspirerende drivhusplaner med fantastiske resultater
  • Cool Vin Rack Plans og inspirerende design du kan lave din egen
  • Sådan vælges og dekoreres med en industriel bogreol

At finde en reol, der passer fint i et hjørne, er næsten umuligt. Det gode er, at du selv kan bygge sådan noget. Det behøver ikke at være et alt for kompliceret projekt. Bogreol planerne deles på instrukser kan være den inspirationsdosis du har brug for til at starte et projekt som denne. Som du kan se, er det en slags L-formet bogreol, som du kan bygge ud af træ og metalstænger.

Repurposing gamle genstande til at skabe nye og unikke møbler stykker er en god idé, som er eksemplificeret på instrukser. Følg denne vejledning for at finde ud af, hvordan man omfordeler en retro hærstamme til en stilfuld bogreol. Først skal du finde et kuffert og rense det op. Så installerer du en hylde divider i midten og du male det hele. I slutningen installerer du benene.

Tjek disse fantastiske bookcase-planer, som vi fandt på næsten perfekt.Med disse kan du sammensætte en unik væg enhed til din stue eller hjemmekontor. Hylderne er lavet af træ, og rammen er lavet af metal, en kombination der ofte ses på industrielle møbler. Enhederne er vægmonterede, hvilket giver dem et let udseende, og som gør hele rummet omkring dem ser luftigt ud og åbent.

Vi vender nu tilbage på instrukser for at tjekke en vejledning til disse søde bogreoler. Enheden er perfekt til et læserhjørne, hvis du parrer det med en behagelig lænestol eller en pouf. På grund af dimensionerne kan denne lille bogreol også passe fint i et barns rum. Den er lavet af krydsfiner og den er letvægts. Hvis du vil, kan du lægge hjul på det, så du nemt kan rulle rundt.

Kender du de bogreoler til børn, der viser bøgerne i stedet for blot at gemme dem i grupper? De er temmelig seje og ikke så svært at bygge. Tjek småfingerprints til et eksempel på en smuk håndlavet reol med denne slags hylder. Det er dybest set kun en kasse med tre rum og stænger, der følger med hver hylde.

Vi fandt også nogle virkelig cool bogreol planer på hjemmelavet-moderne. Hvad vi mest elsker om dette design er bogholderiets enkelhed og linearitet, og den måde, hvorpå de anvendte materialer supplerer hinanden. Andelene er også gode. Tænk på denne lille bogreol som et accent stykke til stuen, til dit hjemmekontor eller endda til rum som soveværelset eller en gang. Designet har et lille strejf af industrien uden at være for robust.

Der er en anden kølig bogreol, som vidunderligt blander industrielle og moderne elementer i sit design. Vi fandt planerne for dette projekt på rogueengineer. Projektet starter med den ydre ramme, der er lavet af træ. Når du først har fået denne del ud, skal du tilføje bagsædet og installere ryggen. Indtil videre er der ikke noget industrielt om denne bogreol. Tingene ændres, når du installerer rørstøtterne til hylderne. Tilføjelse af hylderne er det sidste trin.

I humør til noget med en smule rustik flair, måske en afslappet bogreol som kan passe fint i et sommerhus stue? Vi har de perfekte planer for dette. Du kan finde dem på ana-hvid. Boghyllestuen der er omtalt her, har et farmhouse-stil design, der også kan se rigtig hjemme i visse moderne decors. Også, føler dig ikke tvunget til at udfylde det med bøger. En reol er faktisk et meget alsidigt møbel, der kan holde mange ting. Vi kan godt lide ideen om at skabe en varieret blanding af genstande, som kan lagres og vises på hylderne.

Rør og paller kan bruges til at bygge næsten alt, herunder bogreoler. Der er et projekt, som vi finder særligt interessante i denne forstand. Vi fandt det på thepickhouse. Det viser planer og instruktioner til opbygning af en hylde, en slags industriel bogreol. Projektet er meget nemt og kan tilpasses på mange forskellige måder for at passe til et bestemt rum eller layout. Du kan designe en enhed som denne omkring din stue tv eller du kan tilpasse det for at forlade plads til nogle kunstværker, som du virkelig elsker.

Det sidste projekt, vi gerne vil dele med dig i dag, kommer fra instrukser. Det er en IKEA hack centreret omkring Gorm reol. Slutresultatet er ikke en høj og smal bogreol men en vandret enhed, der fordobles som ramme og base til en bænk. ved blot at lægge en madras / pude oven på enheden får du det til et multifunktionsstykke. Hvilken god ide til et vinduesplads eller et læsningsområde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar