Valg af den rigtige vandhane til dit køkken eller badeværelse

Selvom de ikke begge anses for at være private rum i et hjem, er køkkenet og badeværelset to områder, der bedst definerer din stil, så du kan udtrykke din karakter og følelser gennem design. Det er fordi de indeholder så mange små detaljer som faucetet for eksempel. Den rigtige vandhane er altid anderledes for hver enkelt af os, og det kan være et stykke kage eller en rigtig udfordring.

Stilfuld indstillinger til køkkenet.

Vægmonteret.

Et vægmonteret køkkenhane er en praktisk mulighed. Du frigør plads på tælleren og vasken kan placeres tættere på væggen. Du kan justere højden, hvor du sætter vandhanen og gør den så praktisk som den kan være.

Sprøjtekraner.

Sprøjtekøkkener er meget funktionelle. De gør oprydning hurtig og nem og giver dig meget mere fleksibilitet. Madpræparater er også lettere. Hvad angår designet, er de ikke særlig smarte eller glamourøse, men de ser professionelle ud.

Indbygget i bordpladen.

Nogle dræn leveres med et specielt monteringssted til vandhanen, men dem der ikke giver dig friheden til at vælge præcis, hvor du skal placere vandhanen. Hvis du beslutter dig for at gøre det til en del af bordpladen, får du et rent og simpelt udseende.

Badekraner indstillinger.

Vandfald.

MoreINSPIRATION
  • En vejledning til valg af den rigtige køkkenhaner
  • Temperaturfølsomme vandhane til moderne hjem
  • Igennem kranen spænder af ABM

Et vandfald badeværelse vandhane skaber i grunden hvad sit navn antyder: et vandfald. Vandet ender i håndvasken som altid, men det er den måde, der kommer der, der er interessant. En fantastisk måde at have en vandfunktion på i badeværelset uden at forsøge.

Vægmonteret.

Både køkken og badeværelse vandhaner kan vægmonteres og i begge tilfælde er det en praktisk mulighed. Du bestemmer den nøjagtige højde og stedet, hvor du installerer vandhane, vasken eller håndvask forbliver rene og enkle, og det er også et interessant design.

Temperaturfølsom.

Hvis du vil have et badeværelse vandhane, der skiller sig ud så få en temperaturfølsom en. Vandet ændrer farve afhængigt af temperaturen. Nogle designere skabte også smarte vandhaner som denne, som kan genkende dit ansigt og tænde for din yndlingsvandstemperatur.

Traditionel.

Hvis du hellere vil holde tingene enkle og klassiske, skal du vælge en traditionel stil til badeværelsehanen. Dette forhindrer selvfølgelig ikke dig fra at vælge et design og en form, som du finder interessant. Nogle er enklere, nogle mere udsmykkede. Vælg den der bedst passer dig.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar