15 store stykker fra nye canadiske designere

Nogle af de mest spændende stykker, som Homedit opdager ved designudstillinger, er de af kommende designere såvel som af dem, der er relativt nye til det større offentlige øje. Ved at besøge gangene på International Design Show i Toronto i år, fandt vi alle børn af brugerdefineret arbejde og limited edition-stykker af canadiske designere og håndværkere, hvoraf mange er fokuseret på genbrug og upcycling. Den engangsmæssige og brugerdefinerede møbler, belysning, glas og andre genstande er altid en stor træk. Disse er 15 af vores favoritter.

Boites de la Paix

Disse kreative vinopbevaringssager fra Boites de la Paix passer perfekt ind i den stadigt voksende tendens til genopretning og genanvendelse. Virksomheden scorer det nordamerikanske kontinent for autentiske amerikanske hær ammunition kasser fra 1960'erne og 1970'erne, som de konverterer til disse fantastiske opbevarings- og displaykasser. På 2018 International Design Show i Toronto lancerede de også en wall bar version. Et begrænset antal ammunitionskasser forbliver, så de resulterende vinbeholdere er også begrænsede i antal. Uanset om det er en vidunderlig bevarelse af historien, da de alle bærer noget mærke af deres historie, som f.eks. Produktionsproduktionens alder. Desværre blev kasserne regelmæssigt slettet og ødelagt før denne "redningsmission".

ANONY

Disse suspenderede vedhæng fra Anony, en belysning og produktdesignstudio grundlagt af Christian Lo og David Ryanare, hedder Highwire. Disse er et godt eksempel på et køligt design, hvor enkelheden lytter til den teknologi, der er nødvendig for at skabe dem. Vedhængene er afbalanceret gennem spænding, hjulpet af et vægtet modpunkt. De oplyste skiver er lavet af anodiserede, bearbejdede aluminium- og laserskårne diffusorer, der skinner lys i begge retninger. Når de er suspenderet i et arrangement som denne, er lysene meget moderne og bliver pladsens fokuspunkt. Selv brugt enkeltvis, deres kølige design gør dem skiller sig ud.

Bettencourt Manor

Canadiske designfirma Bettencourt Manor er kendt for en sjov kærlig tilgang til design og indretning. Designere Matthew & Rick Bettencourt, leverer designtjenester, men tilbyder nu også en samling af enestående møbler og genstande gennem Bettencourt Manor Atelier. Denne stol fremviser en af ​​de storslåede tekstiler, der er en del af den samling, de producerer. Sæsonbestemte samlinger af kuraterede print er tilgængelige som tapet og brugerdefinerede tekstiler. Den klassiske form af stolen kombineret med det kantede stof gør deres tilbud meget særprægede og helt unikke. Vi elsker virkelig den måde det fantastiske print straks sætter fokus på bagsiden af ​​stolen.

Decimal

Disse vedhæng ved Decimal er en kunstig brug af ny 3D-printteknologi. Virksomheden, der er baseret i Vancouver og Mexico City, arbejder med designere over hele kloden for at producere deres trykte belysning. Forskellige fra andre typer 3D-udskrivning, du måske har set, bruger denne type nylonpulver og lasere til at skabe skyggenes struktur. Desimal skabte også en integreret LED-base, der passer til alle deres armaturer, hvilket betyder at du kan udskifte armaturerne meget nemt.

Dusil Design

Dusil Design kan være et boliglandskabsfirma, men det tager et låveporte, der virkelig er et designkunstværk. Udsmykket med edgiet, flerlags metalarbejde i bunden, er det fantastisk sætningsdør. Alica Dusils døre er en udvækst af hendes kreative privatlivsskærme, som hun skaber til haven. Fra mindre skærme til massive vægstykker er hendes skræddersyede værker beregnet til haven, dækket eller på en ramme. Plasmaskåret metal er også naturligt til indvendig brug.

East Van Light

Hvem vidste, at spisepinde og en Edison pære kunne komme sammen i en så god lysarmatur. East Van Light, der bygger vintage industrielle lamper, bruger normalt premium hardwoods, der er lokalt fremskaffede, men dette BAMBOO design er faktisk lavet af genbrugspinde fra Vancouver's restauranter. Udviklet i samarbejde med ChopValue - en opstart af produktdesign, der bruger genbrugspinde - lyset er en simpel, men engagerende armatur, der sætter fokus på pinde og pære. Interessant, i sin første år genbrugte ChopValue 2 millioner spisepinde fra kun 13 restauranter. Det er heller ikke det, vi kalder kunstig genbrug!

Emanuelle Dion

Foutu Tissu er primært et møbelfirma, men det giver også en-of-a-kind grafiske prints, der er virkelig friske og moderne. Denne stol har et mønster kaldet "Under staldtårne", som blev inspireret af "metalmonsterne", som grundlæggeren og tekstildesigneren Emanuelle Dion siger forstyrre delikatessen af ​​landskabet. Judicious brug af farve holder stilen chic og ikke overvældende. Mønsteret af stoffet og formen af ​​stolen supplerer hinanden perfekt.

Craviations

MoreINSPIRATION
  • Designere viser deres fineste lysstykker i glas, metal og mere
  • 6 industrielle møbler møbler til dit hjem
  • Gå grøn: 10 tilbehør og møbler stykker til et frisk udseende

I hvad der kan være en af ​​de mest fantasifulde genbrug af industrielle dele, transformerer Craviations dele fra tidligere helikoptere ind i en-of-a-kind møbler og indretning. Alt i dette billede er lavet af helikopterdele. Mænd og kone hold har mere end 50 års kombineret erfaring med reparation af flykonstruktioner og et kunstigt øje til detaljer.Et bar- eller drikkefly, der er dannet af hovedrotoren, en stol fra en stabilisator eller lamper fra forskellige mindre helikopterdele, er alle fuldt funktionelle kunstværker. Disse ville gøre gode gaver til fly entusiaster!

Lorraine Tuson

Når du tænker på filt i design, kan mange ting komme i tankerne, men sandsynligvis ikke denne vidunderlige og minimalistiske hængende skulptur. Designer og kunstner Lorraine Tuson skaber alle former for grafiske tekstiler og puder i humørlig geometri, men gør også kunststykker som The Pendulum. Udformet af 100% uldfilt indpakning, også læder og messing accenter. Det suspenderede stykke har en dramatisk aura, dels fordi den er mere end 6 meter lang. Den magtfulde kolonne er en skulptur, der forankrer rummet virkelig.

Mitz Takahashi

Japansk-født designer Mitz Takahashi's rene, minimalistiske forstand førte til oprettelsen af ​​disse unikke og diskrete skoholdere. Ligner små hylder eller hylder, er de ekstra længder perfekt til opbevaring af sko uden at rumpe op med det typiske stygge skoholder. Kougen, som betyder plateau på japansk, er en elegant skoorganisationsløsning. Den er lavet af træ og 6 mm porcelæn fliser ved hjælp af tunge og Dado led i konstruktionen.

Retrobound

Chicere end en humørring - og meget sjovere - denne bordprototype af Retrobound har et farvet LED-belysningselement, som du kan ændre, så det passer til dit humør. Det solide ahornbord er foret indvendigt med hvid læderbetræk, som er perfekt til hvilende fødder på. Designet indeholder belysningsstrimlen på siden og på tværs af toppen. Under, skjulte fødder hjælper bordet til at flyde. Den første prototype var "People's Choice" -vinderen ved IDS West i 2017.

Rosa

Toronto design-build selskab Rosa gør elegante møbler til at blive brugt og elsket hver dag. Grundlægger Alex Rosa har haft sin erfaring med at arbejde sammen med andre brugerdefinerede møbelproducenter i Brooklyn, New York, før han lancerede i Canada. Dette er hans Roselawn Bar Cabinet, som har et vidunderligt design, der gør det muligt for træets trækorn at skinne. De krævende detaljer omfatter messing kniv sving hængsler og trækker. Den kontrasterende base tjener kun til at fremhæve kabinets design og de mørke mellemrum mellem træet.

Ryspot Design

Når en bygning er bygget, skal alle de store beton søjler, der hældes ud, udtages for at rumme VVS og elektriske ledninger. Kerneafsnittet, der fjernes, bliver typisk kastet ud - indtil nu. Indtast Ryspot Design, som har skabt disse fantasifulde kernetabeller ved hjælp af dele af kernen fra den hældte betonsøjle. Det aggregat, der er synligt i kernerne, bliver et designelement, udlånsstruktur og farve til udseendet. Dette projekt er naturligt for Ryspot, der fokuserer på innovativ materialeforbrug og tæt knyttet til strukturen i nutidens byer.

Samantha Sandbrook

Designer Samantha Sandbrook, der er kendt for sine legende men luksuriøse designs for kunst og møbler, skabte dette ensemble. På væggen er "Journeys", der består af industrielle pulverlakerede rørdele, der indeholder skærmtrykte og ætsede akrylindsatser. Under sættes Imagine-konsollen, Opkaldt efter den ikoniske John Lennon-sang, den har et abstrakt mønster, der hylder de samfundsmæssige mål, der inspirerede ham. Hendes stykker slør ud af linjerne mellem kunst og møbler, møbler og kunst.

Susan

Strukturelle konstruktioner store og små er Susan's funky design af Susan, en Toronto designstudio grundlagt brødre John og Kevin Watts. Med fokus på selvudtryk skaber duoen stykker, der udforsker reaktionen, der opstår, når Styrofoam og påvirkes af acetone. Væsken tjener som et opløsningsmiddel, bobler og genudvaskes skummet til en anden verden. Derefter udfylder en cement og sandblanding pigmenteret med jernoxid hulrummene. En metalramme tilsluttes til ledninger, og så støbes stykket, poleret og færdigt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar