Oplev din indre fred ved All Saints Chapel i Brasilien

Der er vanskelige øjeblikke, når vi bliver desperate på et bestemt tidspunkt, så de centrale problemer, økonomiske problemer eller følelsesmæssige problemer. Stadig er der et sted, der kan inspirere os optimisme, kærlighed, energi og få os til at se, at tingene ikke er så negative og uden nogen løsning. Dette sted hedder "Guds hus", det vil sige kirken. Vi tror, ​​at der ikke er nogen vej ud. Disse vanskelige øjeblikke kan genereres af alle mulige faktorer som personlige problemer

I Marrtinho Campos, Brasilien, designede Gustavo Penna All Saints Chapel, hvor du helt sikkert vil opdage din indre fred. Det er en konstruktion af beton, glas og træ, der fremstår i en moderne form. Kapellet har form af et stort kors, og alle de omkringliggende elementer synes at være symboler for forskellige ting. Kilden til vand er et symbol for oprindelse, mens den lodrette linje af kryds repræsenterer himmel og jord og den vandrette linje alle mennesker. Anvendelsen af ​​træ er forbundet med husly og beskyttelse, mens naturen, de omgivende omgivelser ses som solidare deltagere til alt der sker her.

MoreINSPIRATION
  • Chapel of the Hellige Kors i Sedona - Arizona
  • Moderne Memorial Chapel i Virginia
  • Sunny Rio Roca Chapel

Selv om det moderne design af All Saints Chapel kan sende dig med sindet til moderne bygninger, vil udseendet af det store kors altid minde dig om dens hellige eksistens og religiøse symboler. De store vinduer får dig til at føle fællesskabet med naturen og Gud på samme tid, mens formen på kryds og træinteriøret får dig til at føle sig beskyttet mod alle dårlige ting.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar