Oplev den fornyede cocktail og underjordiske bar i Wien

Arkitektfirmaet Büro KLK afsluttede designet af Krypt Bar, et underjordisk socialt samlingssted i Østrig. Under renoveringen på en gammel arvbygning fra slutningen af ​​det 18. århundrede på Wiens traditionelle Berggasse-gade, blev der opført en muret trappe.

Trappen førte til en 12 meter dyb anden kælder med ca. 250 kvadratmeter. Beliggende mellem Votivkirche og Sigmund Freuds lejlighed, er denne cocktail og underjordisk bar en arkitektonisk perle. Historiske undersøgelser viste, at det var en semi-juridisk virksomhed i 1950'erne og 60'erne under Wiens blomstrende jazz scene.

Når du er inde, begynder du din rejse gennem en smal indgangsdør, der fører til et første niveau kælder, der indeholder garderoben og en spejlvendt vestibul. Tag trappen direkte til den imponerende 7 meter lange hovedstang. Flere alcoves, en skjult booth, det mindste kunstgalleri i Wien og hemmelige gange omgiver dette centerpiece og giver indtryk af et surrealistisk sted ud af sin tid.

Den hele statiske struktur plus ventilationsrørene og yderligere installationer var klædt i sammensætningsguld. Gulvpladen er dækket af et lag af italiensk sort marmor. Beklædningen af ​​bar tælleren blev skåret ud af en massiv blok af Sahara marmor påført i et spejlet mønster, og bordpladen blev udformet af en massiv europæisk valnød. Information fra Studio Büro KLK; fotografering af David Schreyer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar