Doodle kunst skrivebord til børn

Det er et velkendt faktum, at når små børn opdager maleri, begynder de at udnytte det på et maksimalt niveau. Det er det samme med alt, hvad de finder interessant og sjovt. Så hvis du har et lille barn, der lige begyndte at lære at tegne eller skrive, vil du måske købe ham et skrivebord, så han kan gøre det i et organiseret rum.

Flip og Doodle art desk er perfekt til små børn. Det er sjovt og farverigt, og det giver en masse plads til papir, farveblyanter og andre ting, de måtte have brug for. Det er en måde at lade dem udtrykke sig, bruge deres fantasi og udøve deres talent. Talent er noget, du normalt arver, men halvdelen er også hårdt arbejde og motion. Denne praktiske kunstskrivebord er meget nyttig, da den kan bruges på to forskellige måder. Det kan bruges enten som et easel eller et skrivebord, bare ved at vende ned på skrivebordet. Den har flere støbte bakker og hylder til masser af opbevaring og et metal tørrebræt.

Det kommer også med en 11 "høj afføring. Det er et godt stykke møbler til børn, der er to år gamle og ope. Skrivebordets dimensioner er 25,0L x 18,0W x 34,0H. Det er nemt at montere, og det vil give et godt sted for dit barn at bare udtrykke sin kreativitet, når han vil. Tilgængelig for 52,54 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar