Skrivebord: Lille vægmonteret skrivebord / skab

Nuværende og fremtid er baseret på computerarbejde, hvilket er en fordel, fordi det sparer lagerplads og arbejdsområde. I dag er alt hvad du behøver, en bærbar computer, og du er klar til at arbejde. Men i betragtning af at der er flere og flere kontorer med mange medarbejdere, ser problemet med rummet ud, selv i et kontor, hvor alle arbejder på computere. Det er ret dyrt at betale og vedligeholde et stort kontor, og nogle gange finder du ikke engang pladsen i de overfyldte byer.

Et alternativ til store skriveborde, der sparer meget plads og giver et åbent og luftigt look til kontoret, er nu givet af designerne fra det engelske firma Raw Edges. Designerne specielt skabte dette koncept for møbelfabrikken Arco, men det kan med succes tilpasses på ethvert kontor. Møbelmødet hedder skriveboks og, som navnet siger, det ligner en kasse, der er fastgjort på væggen og tjener som et skrivebord. På den kan du bruge din bærbare computer, skrive, og når du ikke længere har brug for det, lukker du bare det i en kompakt lille boks.

MoreINSPIRATION
  • Helix hvid egetræsbord
  • 5 vægmonterede skriveborde til små rum
  • Moderne vægmonterede skrivebordsmodeller med flair og personlighed

Skrivebordskassen leveres i forskellige farver, så det passer til dit kontors design. Det er pladsbesparende, fordi det har et indtrækbart system, som giver dig mulighed for at åbne og lukke det, når du vil bruge det, og når du er færdig med arbejdet. Det bevægelige skrivebord har nogle huller i det, hvor du kan trække kablerne til et mere arrangeret aspekt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar