Douro 41 Hotel i Portugal

Designet er lavet af João Pedro Serôdio, en arkitekt fra Portugal. Med store vinduer føler du dig i et afslappende miljø. Med det naturlige lys, der går igennem, ved du, at dette er tidspunktet for din perfekte ferie. Med private komfortable haver og terrasser vil du føle dig ligesom i en drøm. Du kan slappe af at fange solvarmen eller tage en tur, eller hvorfor ikke læse en bog. Touro Riverin Portugal er måske den smukkeste flod i den iberiske halvø.

Placeringen er ideel til familier eller vennegrupper. De vil tilbringe uforglemmelig tid i dette dejlige villa kompleks, i en moderne, hyggelig, privat og sofistikeret indretning. Så længe du bor på hotellet, kan du dele med andre venner og familie forskellige slags sportsgrene som: vandreture eller terrengsykling, forskellige vandsportsaktiviteter som skiløb, kano og jetski. Du kan også besøge de berømte Dourowine kældre. Det er typisk en sød rødvin, der ofte serveres som en ørkenvin, og kommer i tørre, halvtørre og hvide sorter.

MoreINSPIRATION
  • Hotel Favorita i Porto- Portugal
  • Hôtel Droog - et sted der samler begreberne indkøbscenter, galleri og hotel
  • To historie moderne landsby hjem i Portugal

Udsigten til en af ​​de smukkeste floder i den iberiske peninsulawill giver dig en følelse af ro som vandet, i tider, hvor vinden ikke blæser, roligt og afslappet. Fra et til tre soveværelser er villaerne fuldt udstyret til dem, der ønsker at stoppe med i et dejligt og dejligt sted.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar