ElektraVetro Køkken af ​​Ernestomeda

Moderne og elegant Dette er hvad jeg vil have til mit køkken. Disse køkkener er i dag meget populære for deres fremragende tekniske egenskaber. Her er ElektraVetro af Ernestomeda, der kombinerer charmen af ​​frostet glas og den glatte glans og matglas med fordelene ved en usædvanlig tyk struktur. Ligesom de er meget gode i køkkenet, viste italienerne sig lige så godt at lave og designe køkkener.

ElectraVetro køkkener er beviset for det. Fyrene fra Ernestomeda har øje med design, så de arrangerer smukke køkkener. Men det er ikke nok, da disse køkkener også skal være meget veludstyrede og kunne lide af kunderne.

MoreINSPIRATION
  • Sort og hvidt køkken af ​​Ernestomeda
  • Grå Køkken Inspiration af Ernestomeda
  • Kreative minimalistiske køkkendesign ideer

Og tilsyneladende læser de kundernes sind, eller de har en meget god marketingafdeling, fordi disse køkkener er et hit. Jeg er for en gang imponeret over den tilsyneladende enkelhed og opmærksomhed for detaljer, det upåklagelige design og højkvalitetsmaterialer, der anvendes, men også af det faktum at disse køkkener også er meget praktiske. Alt er arrangeret for at dække det mindste rum, men samtidig at føle sig godt tilpas. Og det metalliske tryk på alle møblerne giver dig en meget moderne og lidt futuristisk fornemmelse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar