'Ikke-køkken' Køkken i Montreal Showcases Souvenirer

En ode til rejser og souvenirs, denne køkken renovering i Montreal, Canada, begyndte med et dybt ønske om at oversvømme rummet med minder om ejerens eventyr. Resultatet (som leveret afKøkkener Damp) er et slankt, dynamisk køkken, der ikke kun er meget personlig, men fortæller historien om de unikke genstande, som den huser.

"Projektets retning var meget tydelig fra det første møde, da klienten udtrykte sit ønske om at have et køkken, der ikke lignede et køkken: et køkken, der ikke er køkken, for at være præcis, sagde designerne.

"En stor del af vores første møde var dedikeret til at diskutere de personlige historier bag den imponerende mængde skulpturer, klipper, kurve og forskellige artefakter, der blev erhvervet under omfattende rejser og vises i hele klientens hjem," sagde designerne.

"Det var krystalklar i det øjeblik, at disse historier og minder er hvad køkkenet behøvede at reflektere. Disse specielle genstande havde brug for et rum for at komme til liv. "Resultatet er et rum med en række objekter, der kan flyttes og erstattes på et indfald.

I midten af ​​det hele er et bord, der fortsætter udenfor, hvilket bringer naturen indendørs. Fokuspunktet på rummet, det er toppet med den samme faste sten, der findes på gulvet og i vasken. Parret med sort-hvide frysere, der udvikles et harmonisk forhold. [Oplysninger leveret af Steam; fotografering af Mario Dubreuil]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar