Energy-Star Effektiv Hjem bygget til at stå ud i Urban Vancouver Setting

Betragtet som et moderne hjem er dette et af de tre Energy-Star-certificerede huse i Vancouver. Det var resultatet af samarbejdet mellem arkitekt Oliver Lang fra LWPAC og bygherre Martin Warren fra Vanglo Sustainable Construction Group.

Huset erstattede et forladt og uhyggeligt hus, der plejede at besætte 66 med 44 fods parti. Bygningens design blev dikteret af partiet, som har en større end gennemsnitsfronten og mindre end gennemsnitsdybden.

Som følge heraf kom arkitekten med ideen om at designe huset med et mangesidet udvendigt. Dette tillod ham at skabe et fuldt fleksibelt rum med absolut ingen indvendige bærende vægge. Takket være denne strategi har den fremtidige ejer fuldstændig frihed til at omkonfigurere grundplanen.

Den 2250 kvadratfod enkelt familie hjem har tre soveværelser, en garage, en have suite og en 300 kvadratmeter privat dæk, alle organiseret på tre niveauer. Udendørssalonen er forbundet med den åbne grundplan på øverste etage og to sammenføje med hinanden.

MoreINSPIRATION
  • Energieffektiv Enkeltfamiliehus I Syd England, Bygget On-Site
  • 13 Bedste tips til at skabe et energieffektivt hjem
  • Lille og energieffektivt hjem i Santa Ynez

Den åbne grundplan indeholder køkkenet, et lille spiseplads og opholdsstuen, der åbner op til dækket. Rummets geometri er usædvanlig, og du kan se, hvordan vinduerne og glasmurene understreger det ukonventionelle design.

Det overordnede minimalistiske indretning er bedst beskrevet i køkkenet, hvor alt er perfekt organiseret og integreret i rummet for at udnytte rummet fuldt ud. Øen skiller sig ud med sin vinklede design, og alle indbyggede indretninger opretholder et meget rent og luftigt udseende.

Vinduerne er små ser ud til at være placeret tilfældigt. Der er faktisk et omhyggeligt planlagt design bag dette udseende. Hvert vindue ramte en anden visning af de omkringliggende træer.

Et af de tre soveværelser er perfekt som hjemmekontor. Det afslappede udseende følges altid af en elegant atmosfære, der definerer hvert eneste rum i huset.

Badeværelset er et perfekt eksempel, der fremhæver den smarte brug af plads og perfekt planlægning. Selvom rummet ikke er særlig stort, ser det meget mere rummeligt ud. Spejlet tilføjer dimension, glasmurene lægger vægt på gennemsigtighed, og rækken af ​​farver og materialer er perfekt afbalanceret.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar