Udvidet familiebolig interiør i NY af Athena Calderone

Denne smukke enkelt familie bolig er beliggende i Amagasett, NY. Den sidder på en 1,5 hektar stor del og selve bygningen dækker et samlet areal på 2.000 kvadratmeter. Boligen er imponerende, både af størrelse og smuk indretning. Det elegante og indbydende interiør blev designet af Athena Calderone. Huset er ejet af et interiør designet og en DJ. De har dette smukke hjem, der stammer fra 1960'erne, og de ønskede at give det en makeover. De ønskede dette sted at være en weekend tilbagetog fra deres by lejlighed.

De ønskede at være hyggelige og indbydende, men også stilfulde og elegante. Indretningsarkitekten havde den hårde opgave at finde en løsning, der ville kombinere de gamle resterende dele af huset og de nye tilføjelser og ændringer. Klienterne havde også nogle specifikke krav. De ønskede et simpelt interiør, der ville løse de akustiske og lysproblemer og ville også give plads til deres samlinger. De laver også en liste over de elementer, de ønskede at bevare. Under renoveringen blev huset grundlæggende reduceret til skeletrammen. Det var en drastisk makeover.

MoreINSPIRATION
  • Udvidet familiebolig i Bel-Air af Dream Project LA
  • Imponerende moderne bolig med en luksus familie badeværelse
  • Ekspansiv Dowd Residence

Det nye interiør er lyst, luftigt og elegant. Der er et stort, brugerdefineret stålrammet spejl i badeværelset. Spisestuen har en smuk lysekrone. Ydersiden er også imponerende. Der er en mørk farvet cedar sidespor, der ombryder alle de ydre facader. Alle vinduer og døre er blevet udskiftet. Interiøret har også nybyggede vægge og kabinetter udformet fra genvundet staldtræ. Boligen har stadig det oprindelige skelet og konventionelle materialer blev brugt på nye måder, der forener det gamle og det nye.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar