Fairy Carmel Cottage House I Californien

Denne smukke sommerhus er beliggende i Carmel, Californien, og det er i øjeblikket på markedet. Huset er bygget i 1992, men det ser meget ældre ud end det. Alligevel er det ikke en dårlig ting. Det blev bygget af Comstock i en periode, hvor han navngav sine små kreationer "Hansel og Gretel" og lignende.

Denne søde lille hytte hedder Lilacs & Laughter, og det er ca din for $ 1.395 millioner. Det sidder i en smuk lille landsby ved havet, et charmerende sted fyldt med digtere, forfattere, kunstnere og crafters. Det var i det mindste sådan, det var, da landsbyen blev grundlagt.

MoreINSPIRATION
  • Et charmerende sommerhus med eventyrlignende indretning
  • Charmerende rustikke hytte inspireret af eventyr
  • Turkis hyggeligt sommerhus indretning af RS Custom Homes

Lad os nu se nærmere på dette sommerhus. Det har håndhagede plankegulve og åbne bjælkelofter og en meget smuk interiørindretning. Det indeholder 2 soveværelser og 2 badeværelser, så det er et lille sted, der kun dækker 1.000 kvadratmeter. Alligevel gør det kun det mere hyggeligt og indbydende. Morgenmad krog er så sød og hyggelig.

Som forventet kunne hytten bruge en renovering. Det er i god stand, men det ville ikke gøre ondt for at få det til at se lidt mere moderne ud, så det opdateres. Det kan betragtes som et igangværende arbejde. Du kunne simpelthen forlade sommerhuset som det er eller forsøge at ombygge det og måske omdanne det til noget andet. For eksempel kan du også tilføje flere værelser, som et kontor o et bibliotek. {Fundet på hookedonhouses}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar