Fluid Apartment Remodel blander naturligvis alle sine rum

Beliggende i et nyt distrikt i Brasilia, i Brasil, blev denne lejlighed for nylig omstruktureret og ombygget for at passe til et ungt paras livsstil. Oprindeligt havde lejligheden en veldefineret uddeling, hvor boligareal, køkken, vaskerum, to soveværelser og et badeværelse var alle individuelle zoner.

Semerene Arquitectura Interior transformerede 70 kvm-lejligheden til et flydende multifunktionshjem, hvor barrierer mellem rum opløser, hvilket gør det muligt for ejerne at spille med deres funktioner på forskellige måder. TV-området, spisepladsen og køkkenet deler nu en åben grundplan.

En særlig interessant del af lejligheden er køkken og spiseplads. Alt er i perfekt synkronisering, og der er ingen klar adskillelse mellem disse to funktioner.

En køkkenø med siddepladser er omdrejningspunktet for dette område. Det er som øen, og spisebordet smeltede sammen, og nu er de uadskillelige og passer sammen som to stykker af et puslespil. To lavhængende vedhængslys med orange-gule nuancer giver området en lys og munter stemning.

Vedhængslamperne koordinerer med Eames DSW Stolene, som findes her både i hvid og gul. Deres klassiske og tidløse design gør dem til et perfekt valg til denne type alsidig og flydende indretning.

Spisebordet understøttes i den ene ende af en virkelig interessant divider. Det går helt op til loftstrålen og har en tynd metalstruktur med en smule industriel flair og åbne hylder. På toppen af ​​de fleste hylder giver en række plantemaskiner den åbne grundplan et grønt og frisk udseende, mens resten af ​​hylderne fungerer som en slags bar, der kan nås fra begge sider.

Siddemøblerne er defineret af en blå accentvæg dækket med farverige kunststykker. En to-siders grå sofa er dekoreret med mønstret accent puder i bløde farver og to chic lilla lænestole tilføje ekstra siddepladser og farve til rummet. I hjørnet har en lille sidebord en sød lampe.

MoreINSPIRATION
  • Lejlighed i Paris får et nyt udseende efter en renovering
  • Lille lejlighed får en effektiv L-formet makeover
  • Modern Vineyard House blander naturligvis funktion og komfort

Skydevandsinddelere skjuler hjemmekontoret som direkte over for det åbne køkken. Det har et minimalistisk skrivebord og en hævet platform, der rummer en ukonventionel sofa. Bagvæggen er optaget af en opbevaringsenhed med åbne og lukkede cubbies. Rummet kan også bruges som et andet soveværelse.

Soveværelset mangler heller ikke karakter. Hovedgærdet med indbyggede natbord er helt sikkert en klassisk og moderne detalje, men det mest interessante element ligger måske bag disse glasdøre. Der finder du et lille walk-in closet med et stort spejl og opbevaring til alt.

Vaskerummet er lille og fokus her var på funktionalitet. Kroge og hylder holder alle rengøringsmidler og redskaber, og der er ikke meget plads til noget andet i betragtning af tilstedeværelsen af ​​apparater og vasken.

Badeværelserne er imidlertid som et frisk pust. En pop gul her, nogle turkis der og netop sådan forbliver stemningen frisk og levende, selvom rummet er lille. De store spejle og glasfordelere hjælper helt sikkert med at opretholde det udseende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar