Renoveret lejlighed får slippe af alle sine døre og skillevægge

Hver lejlighed er anderledes, og de deler alle til fælles meget lidt. De har ikke engang alle vægge eller døre, der adskiller værelserne. Som mærkeligt og usædvanligt, som det kan synes, er det en perfekt god mulighed for nogle mennesker. Nysgerlig, hvordan en sådan lejlighed ville se ud? Vi har det perfekte eksempel.

Dette er en lejlighed beliggende i Madrid, Spanien. Det blev renoveret i 2016 af Manuel Ocana. Hans kontor gør alle mulige interessante projekter fra landskabsdesign til arv restaureringer. Styret af en kreativ fortolkning af alt og alle, er kontoret forbindelsen mellem teknologi, kunst og kultur.

Den mest bemærkelsesværdige karakteristika ved denne lejlighed vil naturligvis være manglen på konventionelle vægge og døre mellem rum og funktioner. Så hvordan er rummet afgrænset, du undrer dig? Gennem brug af møbler og glasskillevægge.

Disse er de eneste to metoder, der anvendes i hele lejligheden. Som et resultat heraf er soveværelset adskilt fra stue- og spisepladserne af en stålramme med glaspaneler. Det samme kan siges om pulverlokalet.

MoreINSPIRATION
  • Skandinavisk skønhed slår igen - Smuk flad med glasvægspartitioner
  • En renoveret 40 kvadratmeter lejlighed med farverigt interiør
  • Minimal Urban Apartment Lejligheder Åben, Men Føler Hyggeligt

Taler om, der er noget andet interessant om badeværelset. Det er faktisk en meget lille plads med intet andet end en kort tæller og noget lager. Ikke desto mindre ser det ikke så lille ud, og det er fordi det har en spejlvendt væg.

Køkkenet er et åbent rum, som frit kommunikerer med spiseplads og stue. Det har en ø, der fungerer som en separator mellem rummene. Endnu engang bruges et spejl til at tilføje dybde til indretningen og for at skabe indtryk af mere plads.

Denne usædvanlige dialog mellem alle rum gør lejligheden ret speciel. Valget er ikke rent æstetisk. Der er en god fordel for denne slags partitioner. De tillader naturligt lys frit at rejse fra et værelse til et andet uden at blive stoppet af faste vægge. Som følge heraf er hele lejligheden virkelig lys og luftig.

Lejlighed udsmykning er slet ikke let, hvor der ikke er faste vægge til at arbejde med. Mange af de konventionelle designs virker ikke her. Men som altid er der løsninger plus der er altid ydervægge at regne med, hvis møbler skal fastgøres til noget solidt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar