Funny Martyr Monkey Night Light

Det næste produkt er perfekt både til børn og voksne. En natlampe er ikke altid kun for folk, der er bange for mørket. Nogle gange kan vi bare opmuntre den lange nat, eller vi vil bare have det sjovt. Efter alt er vi alle børn indenfor. Men hvis du er bange for mørket, så er det næste produkt perfekt til din godnat søvn.

"Martyr Monkey" er sjovt natlys, som også er skabt for at forhindre ubrugeligt energitab. Lampen har en sensor, der gør det muligt at tænde og slukke afhængigt af lysets lysniveau. Hvis det bliver mørkt, tændes lampen. Om morgenen, eller når i rummet er nok lys, slukker lampen. På denne måde vil du spare lidt energi og lyspæren varer længere. Dette produkt er fantastisk til en glemsom person og stoler på din lampe, du vil føle dig mere komfortabel og mindre stresset.

MoreINSPIRATION
  • Martyrlampen - et energibesparende projekt
  • Iris Night Light
  • Leaf LED lys fra Room & Board

Hvis du har børn, er denne lampe endnu større for dig. "Martyr Monkey" har et legende design i form af en abe. Skovstrukturen efterligner abens krop, mens pæren tager plads til pengehovedet. Kender du de tegneserier, hvor et tegn har lyser hovedet, når han får en ide? Nå ved jeg ikke, om denne natlampe vil give dig nogen dagidéer, men jeg er sikker på, at det vil give dig nogle smukke drømme. Glem alt om Sandman, Martyr Monkey er her for at redde ... nat! Tilgængelig på Amazon for $ 16.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar