Sådan bliver du en luksus ejendomsspecialist med Jack Cotton

Jack Cotton

En af grundene til, at Freshome-læseren nyder at besøge os dagligt, er et indblik i luksuslivet. Fra posh interiør og designer møbler til smukke arkitektur.

Luksus ejendom er et af de emner, som vi ofte spekulerer på, men ved ikke den rigtige person at spørge. Heldigvis kunne jeg finde en ekspert, Jack Cotton fra Sotheby's International Realty. Jeg interviewede Jack og stillede de spørgsmål, der er på alles sind, især - hvordan man bliver en luksus ejendomsspecialist!

'Jack Cotton har arbejdet konstant i ejendomsfirmaet, han startede i sin kollegieophold for 37 år siden ...

I årenes løb har Jack været involveret næsten hvert rekordbrud luksus boligmarked på Cape Cod, enten direkte som agent eller som coach til den involverede agent. '

Inden for den sidste uge har Jack haft stor succes med sine seneste publikationer, hvor Jack sagde "Der er et ordsprog fra Zig Ziglar, der siger, at "du kan få alt, hvad du vil, hvis du bare hjælper nok folk til at få det, de vil have." Som jeg lukker ind i fire årtier i ejendomsbranchen, er det en særlig god behandling at nå toppen af Amazon.com's bedste sælger liste i ejendomskategorien ved at hjælpe ejendomsmæglere over hele Nordamerika og rundt om i verden nå deres drøm om at blive luksus ejendomsspecialister ".

Tillykke Jack for din præstation, og vi takker dig for at du sidder ned med Freshome for at give os råd om luksusejendom.

FRESHOME:

Mange Freshome-læsere kan ikke være klar over, at du har oprettet Cotton Real Estate, som nu er den berømte Sotheby's International Realty, der specialiserer sig i luksus fast ejendom over hele verden. Venligst del med os, hvordan din virksomhed blomstrede ind i dette luksusikon.

JACK COTTON:

Jeg begyndte mit firma, Cotton Real Estate, i mit kollegiums sovesal i 1974. På grund af min unge alder og den deraf følgende vanskelighed med at konkurrere med ældre, mere etablerede praktikere på min markedsplads, besluttede jeg at styrke og udvide min ekspertise . At forstå, at høje netværdipersoner har stor interesse for ejendomsværdier, har gennemført et flerårigt program til at uddanne mig selv i vurderings- og værdiansættelsesprocessen. Min ekspertise inden for værdiansættelse var til gavn for dem, der tjener høje netværdipersoner: bankforvaltere, advokater, revisorer og finansielle rådgivere. Som et resultat af min værdiansættelsestræning begyndte jeg at forberede 20-30 sider skriftlige prisudtalelser frem for prisudtalelserne "off the cuff", som var normen på mit marked.

Da min ekspertise blev mere kendt, voksede min virksomhed til i 2005, den blev købt af Sotheby's International Realty.

FRESHOME:

Køb og salg af boliger kan være skræmmende for mange mennesker, selv krydrede husejere kan have udfordringer. Hvilke forslag har du til at hjælpe husejere uddanne sig om luksus fast ejendom?

JACK COTTON:

I de næsten fire årtier, der har hjulpet luksushuskøbere og sælgere med deres ejendomsbeslutninger, har jeg haft mulighed for at observere de første hånd de teknikker, de brugte. Bemærkelsesværdigt, disse teknikker arbejder i enhver prisklasse.

Først og fremmest behandler luksus købere og sælgere købs- og salgsprocessen som en virksomhed. Faktisk er det bemærkelsesværdigt for mig, at mens du søger et luksuriøst andet hjem på mit marked, arbejder luksuskøbere som om de er "på jobbet".

Mens luksuseksperter som mig gerne vil sælge på følelser, holder den erfarne luksuskøber og sælger følelser ude af processen. De vil have fakta.

Købere og sælgere af luksusejendomme holder altid deres øre til jorden. De stiller spørgsmål om alle de møder og beslutter om gyldigheden og nytteværdien af ​​disse oplysninger. De diskriminerer aldrig på kilden til oplysningerne. De vil tale med alle fra serveren på den lokale restaurant til en tekniker ved marinaen; tennis pro eller højtuddannet fast ejendom eller juridisk professionel. De ønsker informationer.

FRESHOME:

Med det downed hjemmemarked, er der stadig en fordel at købe luksus fast ejendom i dag? Kan du forklare fordelene som investering eller beboelsesformål?

JACK COTTON:

På de fleste luksusmarkeder er priserne nede fra deres toppe fra 2005 til 2006. Jeg har for nylig arbejdet med en pensioneret leder fra et stort investeringsforvaltningsselskab. Hans bemærkninger til mig var, at i det nuværende marked med fast ejendom priser på et lavt lavt niveau, er aktiekurserne høje og volatile, og nul returnerer til rådighed på penge og pengemarkeder, som luksus ejendom, dvs. fast ejendom på sjældne og smukke steder, er efter hans mening det bedste sted for sine penge på dette tidspunkt.

Mens typiske luksuskøbere ikke er bekymrede for realkreditrenter, er det faktum at der er næsten nul afkast på kontanter, afgørelsen om at lægge penge til fast ejendom, der er meget mere attraktivt. Jeg kan godt lide at henvise til fast ejendom på sjældne og smukke steder som mit marked som "det andet guld".

FRESHOME:

Du har flere ressourcer og finjusteringsteknikker, du har skabt om købs- og salgsprocessen. Kan du forklare disse træningsressourcer og hvordan de kan hjælpe Freshome-læsere?

JACK COTTON:

På min rejse til at være en luksus ejendomsekspert og betroet rådgiver for dem i high end fortsætter jeg med at arbejde på og forbedre mine processer for at overgå forventningerne i serviceområdet. I 2010 havde jeg tre bøger, der blev offentliggjort, som alle omhandler high-end fast ejendom. Den ene var for agenter, der ønsker at blive luksus ejendomsspecialister. De to andre er for forbrugere, en rettet mod købere og den anden mod sælgere af fast ejendom.

Med næsten fire årtier erfaring i luksus fast ejendom, føler jeg, at jeg har meget at dele med både købere og sælgere.

Jeg har haft mulighed for at konsultere med og coach agenter over hele USA og verden og også rådgive til luksus boligkøbere og sælgere.

FRESHOME: Er det sandt, at du skal være velhavende for at opnå luksus fast ejendom? Hvis boligejere er interesserede i at lære om luksus fast ejendom, hvilke fakta og myter skal de vide, før de begynder?

JACK COTTON:

Den største myte om at være en succesrig luksus ejendomsmægler er, at du skal fødes rig og godt forbundet med at lykkes i denne arena. Faktisk sidder mange agenter på sidelinjen af ​​luksusmarkedet for fast ejendom, der tror, ​​at det er en umulig drøm.

Jeg kan forsikre Dem for min egen erfaring, at dette ikke er tilfældet. Mens du bliver født rig og godt forbundet, kan det sikkert være et "hurtigt spor", det er bestemt ikke det eneste spor.

Mit spor var at give eksemplarisk service, opfattes som ekspert på min markedsplads, operere på højeste niveau af integritet og udføre min forretning, hvor flere gange i løbet af dagen; Jeg stiller spørgsmålet: "Hvad er min kundes bedste interesse?"

FRESHOME: Din luksus ejendom blog på din hjemmeside - Jack Cotton er fuld af nyttige oplysninger og videoer. Hvordan hjælper det husejere, ejendomsmæglere osv.?

JACK COTTON:

Folk reagerer på videoer i dag, især tre til fem minutters instruktionsvideoer. Hver uge forsøger jeg at tænke på en situation eller et problem, ofte som jeg stødte på i forrige uge, og lav en video omkring en løsning, der kunne hjælpe hjemmekøbere og ejendomsmæglere. Ved at søge i min blog kan du finde svar på spørgsmål om næsten ethvert emne, og selvfølgelig kan folk maile mig direkte til svar eller til en telefonhøring.

FRESHOME:

Du har skrevet flere bøger om luksus fast ejendom. Kan du uddybe dem og forklare de gratis downloads, der er tilgængelige med dem?

JACK COTTON:

Som tidligere nævnt har jeg skrevet flere bøger om luksus fast ejendom. Jeg forstår, at forfattere er

opfattet som eksperter, og jeg følte også, at det var vigtigt at organisere og registrere min 37 års erfaring i virksomheden.

  • Sælger Luksushuse

Dette er en bog skrevet til ejendomsmæglere, der ønsker at lykkes inden for luksus fast ejendom. For dem, der ikke blev født rige og velforbundne, lægger denne bog en konkret skridt-for-trin-plan op for at blive opfattet som ekspert og at gøre fremskridt fra agent til luksusekspert til betroet rådgiver til luksuskøbere og sælgere i en given markedsplads.

  • 12 Secrets Luxury Home Købere ved, at du kan bruge

Denne bog er baseret på min erfaring med luksushjemsforhandlere i løbet af de seneste 37 år. Jeg har kogt ned de 12 vigtigste ting, jeg har lært fra luksushotelsælgere, der kan være til gavn for enhver sælger i enhver prisklasse.

  • 12 Secrets Luxury Home Købere ved, at nogen kan bruge

Ligesom den tidligere bog tog jeg de principper, som jeg har lært fra velhavende hjemsælgere og kogt det ud i 12 principper, som enhver køber kan bruge i enhver prisklasse.

FRESHOME:

På din Jack Cotton Realtor hjemmeside viser du mange af de Cape Cod boliger, der er til salg. Da du er en ejendomsmægler og en højttaler / forfatter, hvordan jonglerer du de to?

JACK COTTON:

Selvom jeg skriver, taler og konsulterer, arbejder jeg stadig som ejendomsmægler på mit marked. Jeg begrænser antallet af fortegnelser, jeg kan tage, så jeg kan levere det højeste niveau af personlig service til mine sælgere. I nogle henseender er min ejendomspraksis som et "testkøkken". Med andre ord opretter jeg, test og finjusterer nye teknikker til notering, markedsføring og service af avancerede egenskaber, der derefter kan formidles til andre ejendomme agenter over hele landet og rundt om i verden, efter at de er finjusteret og testet.

Det giver ikke meget fritid, men fast ejendom er min passion og har været siden en tidlig alder.

FRESHOME:

For dem, der ønsker at blive en fast ejendom ejendomsmægler, eller de vil investere i luksus fast ejendom til fortjeneste, hvilke skridt skal de tage for at blive succesfulde i deres bestræbelser?

JACK COTTON:

Det vigtigste, jeg kan dele med dig om at investere i fast ejendom, er, at mange mennesker i de sidste mange år har glemt reglerne for fast ejendom.

Fast ejendom er absolut ikke en kortsigtet investering. Du skal have en langsigtet, horisont, 5-8 år som minimum, for at være en succesfuld fast ejendom investor.

Der er så mange negative medier og snakker om ejendomsmarkedet nu med al den erosion af værdi, der for nylig har fundet sted. Denne erosion er en korrektion på markedet, hvor priserne ligger forud for den faktiske værdi.

Ikke desto mindre er der på grund af min erfaring i virksomheden ingen bedre investering på jordens overflade end fast ejendom. Det er selvfølgelig så længe reglerne opstillet af vores forældre og bedsteforældre følges:

  • Tænk på lang sigt
  • Må ikke overextend eller over gearing
  • Betal din ejendom væk så hurtigt som muligt
  • Vedligeholde din ejendom
  • Forstå at du ikke tjener penge i fast ejendom, når du sælger; du tjener penge, når du køber.

FRESHOME: På Freshome prøver vi altid at fremvise luksus her også! Hvad synes du om Freshome hjemmeside?

JACK COTTON:

Jeg er meget imponeret over hjemmesiden Freshome.com. Hvilken stor ressource for at holde sig ajour med den nyeste, mest avancerede information om design, både interiør, ydre og arkitektur. Dette er et sjovt sted at besøge for at blive inspireret af mulighederne for smuk ejendom i flotte lokationer med godt gennemtænkt design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar