Hvordan vælger du en lysekrone til din spisestue?

En vidunderlig måde at lave en spisestue skiller sig ud og ser sofistikeret ud, er ved at dekorere den med en fantastisk lysekrone. At vælge den rigtige lysekrone til rummet er imidlertid ikke ligefrem en tur i parken. Der er mange detaljer at tage hensyn til, før du kan indsnævre det til nogle få modeller, og selv da er det svært at vælge en. Forhåbentlig kan vores tips hjælpe dig.

Mål værelset

Det første du skal gøre før du endda kigger lysekroner i butikker eller online er at måle rummet. Dette vil hjælpe dig med at undgå overvældende plads med en stor lysekrone eller vælge en lysarmatur, der er for lille og ikke skiller sig ud overhovedet. Generelt kan store spisestuer helt sikkert bruge en stor lysekrone, men der er også undtagelser, så vær opmærksom på dette.

Mål bordet

Selvom rummets størrelse er meget vigtig, spiller bordet en central rolle i hele processen med at vælge en lysekrone. Så sørg for at måle spisebordet og også overveje størrelsen, før du vælger lysarmaturet, der vises oven over det. Du vil have lysekronen pænt proportioneret i forhold til bordet.

Vælg en stil

MoreINSPIRATION
  • Enkel og elegant Orbit 7 lysekrone
  • Moderne chadeliers til spisestuen
  • 16 lange spisestue bord design

Når det kommer til stil, er den generelle retning at vælge en lysekrone, der passer ind i rummets indretning. Men der er tilfælde, hvor designet er eklektisk eller ikke særlig veldefineret. Så du kan vælge at vise en vintage eller retro lysekrone i en moderne spisestue, hvis du vil skabe en kontrast i rummet, eller hvis du vil have det til at henlede opmærksomheden på loftet på en temmelig usædvanlig måde.

Vælg det rigtige sted

Det bedste sted at hænge en lysekrone i en spisestue er over bordet. Dette kan nogle gange udgøre problemer, da de fleste lysarmaturer er placeret i midten af ​​loftet. Du kan overvinde dette svært på mere end én måde. Den enkleste af alt er at montere en krog på loftet og bruge den til at placere armaturet direkte over spisebordet.

Vælg et nummer

Det er rigtigt, du kan ave mere end en lysekrone i spisestuen, hvis du tror det er nødvendigt, eller at det vil se godt ud. For eksempel, hvis du har et langt spisebord, kan to mindre lysekroner pænt vist over den på en symmetrisk måde se bedre ud end en enkelt stor i midten.

Hvor meget lys har du brug for i rummet?

For at bestemme, hvor meget lys en lysekrone behøver at tilbyde, skal du tage hensyn til ting som rummets størrelse, bordets størrelse, dens form, afstanden mellem bordet og lysekronen (normalt omkring 30 "), mængden af ​​naturligt lys, der kommer ind i lokalet og din livsstil og præferencer. Hvis du foretrækker en blød glød, er der ikke brug for en stor lysekrone eller en med masser af løg. Under alle omstændigheder er det også en god ide at også vælge dimmerkontakter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar