Sådan laver du en baby mobil - søde og farverige ideer

Baby mobiler er klassiske. De gennemfører børnehaven og tjener som symboler for alt, hvad der er babyrelateret. En mobil er en af ​​de første ting, som nogen synes at købe enten som forælder eller som en, der ønsker at byde en baby velkommen i verden. Hvis du vil have mobilen til at have et meningsfuldt design eller en historie bag det, overveje at lave det selv. En DIY baby mobil kan gøre en vidunderlig gave eller et godt projekt for at forvente forældre.

Sørg altid for at mobilen er sikret for at undgå ulykker. Derudover skal du huske på, at nogle af disse mobiler ikke skal vises direkte over barnesengen eller i nærheden af ​​babyen af ​​sikkerhedsmæssige årsager.

Du behøver ikke meget færdigheder eller erfaring med DIY projekter, hvis du vil lave en baby mobil. Nogle designs er perfekte til begyndere. Denne krævede for eksempel nogle få enkle forsyninger, såsom bomuldsstreng, lim, små balloner og broderier. Sprænge ballonerne og luk snoren rundt om dem og lim ned i enden. Derefter kombineres skolelime med vand og påføres det med en børste over strengen. Lad det tørre, fjern ballonerne og hæng ballerne fra en broderihæng, der tidligere er pakket ind i farvet garn.

Pom-Pom mobiler er en anden sød løsning. Du kan tilpasse disse på mange måder. For eksempel finde ud af hvordan man laver et solsystem pom-pom mobile på We-are-scout. Du skal bruge garn i forskellige nuancer, en cirkulær wire hoop, kløver pom-pom beslutningstagere og fiskeri linje. Så fortsæt med at lave alle planeterne såvel som solen. Når de er færdige, skal du håndte dem fra bøjlen ved hjælp af fiskelinjen.

Pom-Pom-mobiler kan have mange forskellige designs. Selv den mindste forskel kan ændre mobilens design. Tjek de følgende projekter. Den første er en farverig mobil lavet ved hjælp af en broderi hoop, farvet garn og lim. Det hænger fra en krog i loftet. {fundet på sædvanlig person}.

Den anden deler stort set det samme design. Forskellen er dog, at disse føltes pom-poms. Dette giver så et andet udseende, og som følge heraf gør hele det mobile udseende anderledes. Sammenlignet med de tidligere designs har pom-poms ikke længere det fluffede udseende, og det gør deres farver på en ret anderledes måde. {fundet på homeologymodernvintage}.

Som vi nævnte i starten af ​​artiklen, er nogle af disse projekter ikke babybeskyttede og bør kun bruges som dekorationer. Et eksempel er kloden mobile, der findes på Delineateyourwwelling. Som du kan se, er hovedstykket en jordklot dekoreret med glitter. Når du er færdig med denne del, tilføj også et par stjernede dekorationer.

I stedet for en broderi hoop kan du bruge et par trægrene. Arranger dem vinkelret og sæt en krog gennem midten af ​​den øverste gren. Så følte snoren pom-poms og hængte dem fra grenene. {fundet på morningcreativity}.

I stedet for pom-poms kan du hænge alle slags dekorationer. For eksempel kan du lave papirbåde. I første omgang kan du lave disse ud af aviser. Du kan så dekorere dem med skrotstykker af stof, indpakningspapir eller med tape. Du kan få virkelig kreativ med denne del. Tjek Journeycreativity for mere inspiration.

Sommerfugle er også en sød mulighed. På Creativejewishmom kan du finde ud af, hvordan man laver disse ud af bølgepap og hvordan man bruger dem til ababy mobile. Først skal du lave en skabelon, og så sporer du dette på pap. Skær sommerfuglene ud og snør dem ad gangen. Du kan personliggøre hver sommerfugl på mange sjove måder.

En noget lignende design indeholder kolibrier dekorationer. Du kan finde en detaljeret vejledning til dette projekt på ohohblog. Først skal du have en skabelon. Skær ud alle stykker og vand folor dem. Derefter lim sammen kroppen og vingene af hver kolibri og hæng dem med fiskelinje eller streng fra

Den skovbevoksede mobile på Ceci-bean er en anden interessant mulighed. Den blev lavet ved hjælp af broderier, snor og træudskæringer i form af forskellige dyr. Designet er enkelt og elegant, og projektet tager kun et par minutter at afslutte.

Et andet smukt eksempel er den natur-inspirerede mobil featured på Sheknows. Du kan gøre denne ved hjælp af ting, du normalt finder i skoven eller i naturen generelt som pinecones, skaller og blomster. Hæng disse med snor fra en broderi hoop.

Mobilen på Elhadadepappel har også et design inspireret af naturen. Det bruger ekkerner som dekorationer. Afskær hætterne og puk huller gennem deres centre. Kør tråd gennem en kappe, og tilføj derefter en perle og derefter acorn. Du får en sød dekoration, der ligner en myr.

Hvis du virkelig vil have naturen i, kan du bruge blade og blomster som dekorationer til babyens mobile. Selvfølgelig, da de bliver hvidere og tørre, skal du enten udskifte dem med nye eller slippe af med mobilen. Projektet er virkelig simpelt. Tag en broderi hoop og pakk den i garn. Derefter binde snor rundt om stilkene af blomsterne og blade og hænge dem fra bøjlen. {fundet på ajoyfulriot}.

Tjek den trekant-mobil, der findes på Blesserhouse. Det ser rigtig smukt ud og designen er meget tilpasset. Trianglerne kan erstattes af sommerfugle eller andre former, og designet vil ændre sig i overensstemmelse hermed.

Ved hjælp af denne teknik kan du kombinere forskellige former og farver og endda blande og matche tingene lidt.For eksempel strengen papir trekanter, firkanter, hjerter og endda pom-poms. Tjek Pysselbolaget for mere inspiration.

Triangler er også brændpunktet for mobilen på Farmfresherapy. Disse er lavet af farvet filt. Efter at du har skåret en flok af disse trekanter, skal du strække dem sammen ved hjælp af din symaskine. Hæng derefter strengen fra en bøjle.

Et andet design findes på Lovelyhappylife. Til dette skal du bruge seks stykker farvet papir, tråd, en styrofoam blomstring, bånd, perler og ben. Først skal du lave seks papirdiamanter, og du skal bruge en skabelon og nogle instruktioner. Så kører du tråd gennem dem, og du hænger dem fra den tidligere båndindpakket skumring.

MoreINSPIRATION
  • DIY Baby Mobile - Et sødt og alsidigt projekt til en børnehave
  • DIY Bat Mobile
  • Paper Floral Mobile Tutorial

Hvis du vil reproducere det design, der findes på Ludorn, har du brug for nogle origami færdigheder. Start med at lave et par af disse farvede kubeformede kasser. Du kan enten håndtere dem ved hjælp af origami-teknikken, eller du kan bruge faktiske bokse og pakke dem i farvet papir. Disse vil være dine dekorationer til mobilen.

Hvis du vil have et design, der er mere abstrakt, kan du tjekke Rotkehlchens til et godt eksempel. Den geometriske mobil, der findes her, kan også bruges som udsmykning til mange andre rum. Derudover giver det masser af plads til kreativitet.

På samme måde kan den Eames-inspirerede mobil på Vitaminihandmade også fungere som en moderne og abstrakt dekoration. For at gøre det, har du brug for et par trædåger, trækugler, trælim, sort spraymaling, klar spraydækker og fiskelinje. Spray maling bolde og derefter lim dem til enderne af dowel. Sæt fiskelinjen rundt om midten af ​​hver dowel og sørg for, at den balancerer perfekt. Så hæng en anden dowel fra det og så videre.

En variation af dette design findes på Facingnorthwithgracia. Hovedidéen forbliver den samme, men designet er lidt anderledes. De nødvendige forsyninger omfatter træperler, sort metaltråd og modelleringsleje.

Andre designs favoriserer farve. Et godt eksempel findes på Simplypeachybaby hvor du finder en frugt mobil. Den er lavet ved hjælp af filtstykker i forskellige farver, en sort markør, stoflim, tråd, en lille ring og et broderi. Brug ringen til at spore cirkler på feltstykkerne. Skær dem ud og stable flere som vist på billederne. Derefter skæres i halvt og tilføj de sidste hånd ved hjælp af markøren.

En sød idé kan være at lave en mobil, der ligner en sky og tilføje stjerneindretninger. De nødvendige forsyninger til et sådant projekt omfatter hvid fleece stof, papir mache stjerner, guld spray maling, batting, ledning, tråd og fiskeri linje. Først gør du en pudeformet som en sky. Så hænger du stjernerne fra det og du sprayer dem. {fundet på beckhamandbelle}

Abstrakte designs kan også være interessante. Det bedste er, at du kan bruge enkle forsyninger som trægrene og farvet garn. En sjov design ide tilbydes på Babbledabbledo. Stjerner ved at indpakke farvet garn omkring hver pind, bland farver som du ønsker. Så, når du har alle de pinde klar, sammensæt tre af dem for at gøre basen og derefter strengen resten og tilføje en vægt i slutningen.

Den dinosaur-tema-mobil, der findes på Inspiredbythis, er et virkelig inspirerende projekt. Hvis du vil lave din egen, skal du have fire plastiklegetinoer, et par træformer, en håndværkring, en varm limpistol, snor og guldspraymaling. Spray maling træ former og dinosaurer og derefter begynde at samle mobilen. Arranger træformene i et mønster, som du kan lide, to til to og varme lim dem sammen med strengen. Hæng disse fra ringen og tilføj derefter dinosaurerne for at afbalancere mobilen.

Papirhåndværk kan være rigtig sjovt. Lad os starte med noget simpelt. Denne baby mobile har mange papircirkler af forskellige farver og dimensioner. Når du har alle lined up, lav flere tråde og fastgør dem alle til en broderi hoop.

Taler om papirhåndværk, en anden sød idé er at lave en origami mobil. Selv om det kan lyde kompliceret, kan hele projektet vise sig at være enklere, end du tror. Tjek papirkranen på Deliacreates for flere detaljer om emnet.

Hvis du vil, kan du tilpasse og tilpasse designet. For eksempel, i stedet for at bruge en broderi hoop kan du bruge en glasflaske og en gren. Sikker på, hele designet vil ændre sig, men denne mulighed giver dig også mulighed for at bruge mobilen som en dekoration eller et centerpiece.

Papirfugle virker som et vidunderligt valg til baby mobiler. De designs du kan prøve er mange, og en af ​​dem kan findes på Pointless Prettythings. Det går som dette: Først tegner du en enkelt fugl kropsform på et stykke pap. Stop det. Skær et lille rektangel ud og fold det for at gøre vingerne. Skub det gennem et hul midt i fuglen.

En helt anden papir fugl mobil kan findes på Apartmenttherapy. Til dette projekt skal du have mellemmåltråd, tykt papir eller pap, akvareller eller maling og saks. Brug en skabelon til at spore fuglformen på pap og skære den ud. Mal fuglen og start så rammen. Du bruger forskellige længder eller wire foldet til hoops. I slutningen hænger fuglene og balancerer mobilen.

Men måske foretrækker du noget, der er lidt enklere og mere klassisk, som f.eks. En pinwheel mobil. Du kan finde en god tutorial til en på Apple-kasse. De nødvendige forsyninger omfatter mønsterpapir, snor og trædåger. Hvis du vil have pinwheels til at se mere interessant, så er der to ark papir sammen for at få to forskellige mønstre på dem. Du kan sætte en knap i centrum for et jævnere kønne look.

Nogle baby mobile designs skiller sig ud på de mest usædvanlige måder. For eksempel, tjek den mobilklip, der er vist på creativejewishmom. Den er lavet af farvede papirclips i to forskellige størrelser og en klar plastflaske. Du bruger den midterste del af flasken, som du skærer ud med en saks. Følg instruktionerne for lignende resultater.

Et andet interessant mobildesign, som vi fandt på Lemontreecreations, bruger papirmagasiner og mønstret stof. Afskær spidsen af ​​en doily og brug ceter-cirklen som en skabelon til stofcirklerne. Brug en blanding af stofstiver og vandbørste cirklerne og lad dem tørre. Tag to doilies, fold dem i halvt og klip dem sammen. Placer derefter en stofcirkel på hver side og sy ned midt. Gentag for at lave fem af disse dekorationer og hæng dem derefter fra en mobilramme.

Vidste du, at du kan lave en smuk baby mobil ved hjælp af æggeskaller? Det kan lyde mærkeligt, men det er sandt. Tjek Icepandora til et godt eksempel. Proejcten kræver æggeskaller, klistermærker, washi tape og tråd. Mal indersiden af ​​æggeskallene og træk derefter ansigter på hver enkelt. Du kan også dekorere dem med tape. Vedhæft et stykke til toppen af ​​skallerne med tape og brug dem til at lave en unik baby mobil.

Et andet stort projekt, der også bruger ædeleskaller, findes på Littleinspiration. Denne gang virker skallerne som gynger til søde små legetøjsdyr. Hot limtråd til indersiden af ​​hver ægeskal. Anbring et miniature legetøjsdyr indeni og hæng derefter skallen fra et stykke drivved.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar