Kram Træstol

Et hjem er wormer, når du modtager i det venner og familie. Og flere venner har du, gladere du føler. Derfor skal du have mere afføring i dit hus, hvorpå dine venner kan hvile eller have en samtale. I betragtning af at du måske vil have flere afføring, skal deres dimensioner ikke være meget store. På markedet er flere alternativer, men du bør vælge den der passer dig bedst.

Emo Design kommer i år med et nyt møbel, der bringer glæde til dit hus. Jeg taler om Hug, en træstole, der er designet til at passe ethvert moderne sted. Afføringen har en monolitisk grundlov og en lidt trapezformet form. På denne måde er afføringen meget stabil, og du vil ikke frygte at falde ned med den. Taburet matcher alle Elite mærke tilbehør, så du kan passe det med andre fængsomme genstande.

MoreINSPIRATION
  • Den stabelbare Clessidra træstole
  • The Cyril Pallet indsamling af UM Project
  • Moderne og farverig dropstole

Afføringen har fastgjort et reb for at hjælpe dig med at gøre det nemmere. Den nyskabende ide om dette reb er den glædelige farve, der tilføjer en lille personlighed til dit værelse. De prangende farver går meget godt med den naturlige træfarve, hvilket skaber en legende kontrast. Det ser ud til, at afføringen var inspireret af eksotiske kulturer. Det er så enkelt og praktiserende og samtidig giver det indtryk af den vilde natur. Ovnen er håndlavet, og den er lavet af uregelmæssige træstykker, hvilket gør det unikt. Sædet har en konkav form, som gør din tilstand komfortabel.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar